kaki 0 Napisano 29 Listopad 2006 Mam problem zgubiłem CDkeya do gry NFS carbon i teraz nie moge jej zainstalowac czy jest jakis sposób na wygenerowanie nowego klucza ?? I czym to zrobić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 29 Listopad 2006 Mam problem zgubiłem CDkeya do gry NFS carbon i teraz nie moge jej zainstalowac czy jest jakis sposób na wygenerowanie nowego klucza ?? I czym to zrobić ?? Wygenerowanie nowego cd-key'a to żaden problem... Jednak ciężko mi uwierzyć, że o Carbona tak kiepsko zadbałes i zgubiłeś swój klucz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 29 Listopad 2006 Zadzwon do producenta i spytaj sie co trzeba zrobic, zeby odzyskac cd key. Dowod zakupu i numer seryjny bedzie pewnie potrzebny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Styczeń 2007 Dzięki bardzo a znacie jakies programy które wygenerują CDkeya ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Styczeń 2007 Dzięki bardzo a znacie jakies programy które wygenerują CDkeya ???? Kontaktowałeś się z producentem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi