Michał 0 Napisano 18 Listopad 2006 Tak jak w temacie! W co gracie przez internet? Jeśli będzie dużo graczy w daną grę warto byłoby założyć klany/gildie (mmo) pod szyldem PCC! Jakie jest wasze zdanie? Ile jest internetowych graczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 18 Listopad 2006 ja gram w CS'a i czasem w Diablo 2 LoD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@Ly 0 Napisano 19 Listopad 2006 CoD, CoD2, 2 klany . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Listopad 2006 A nikt by sie nie skusil na Lineage2? Na CoD byłbym też chętny Ale musze sobie znowu zalatwic, jezeli nie potrzeba "wersji sklepowej" to moge grac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 19 Listopad 2006 ja gram w AA - chociaż ostatno bardzo rzadko ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Listopad 2006 Ja gram tylko w D2 i Unreal Tournament Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 19 Listopad 2006 ja CS i kiedys d2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 19 Listopad 2006 Quake 3 i troche COD2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 19 Listopad 2006 A nikt by sie nie skusil na Lineage2? Na CoD byłbym też chętny Ale musze sobie znowu zalatwic, jezeli nie potrzeba "wersji sklepowej" to moge grac. Nie będziemy przecież grać pod szyldem PCC na piratach... L2 odpada, bo te 30?zł abo wyklucza raczej wiekszość graczy, a nie mozemy propagowac piractwa Call of Duty można już kupić za naprawdę niewielkie pieniądze chyba... A może CS? 45 zł Antologia kosztuje i możemy śmigać... warto byłoby się zebrać i wspolnie stworzyć jakąś drużyne, w którejś z gier (może podniosłoby to popularność PCC?) Co do MMORPG to ostatnio grałem w KalOnline (fajny tytuł) - jak pogram troche dluzej to napisze co o tym sadze, ale jest ona w 100% darmowa. Tworcy nie robia nawet takiego czegoś, że za realną kasę można dokupić sobie jakieś bonusy w grze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Listopad 2006 Call of Duty można już kupić za naprawdę niewielkie pieniądze chyba... tzn. za ile? A może CS? 45 zł Antologia kosztuje i możemy śmigać... warto byłoby się zebrać i wspolnie stworzyć jakąś drużyne, w którejś z gier (może podniosłoby to popularność PCC?)Jestem za, to w sumie nie aż taki wielki wydatek a gra kultowa Ponadto na allegro można kupić znacznie taniej, już się kiedyś nad tym zastanawiałem ale nie miałbym z kim grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 19 Listopad 2006 Tommy lepiej dać kilka złotych więcej i kupić grę w sklepie (najtaniej jak udało mi się znaleść - 41 zł + wysyłka - klik) Konta steam na Allegro.pl w znacznej większości są ukradzione na zasadzie zgaduj zgaduli. Istnieje możliwość odzsykania konta, ale za to trzeba zapłacić 10$, więc ludzie wolą kupić sobie na allegro CoD to wydatek jeszcze mniejszy, bowiem udało mi się znaleść za ~35zł (klick).. To jak, zaczynamy w coś wspolnie grac i pokoywać wrogow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Listopad 2006 A całkowicie darmowy warrock? albo gunz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 19 Listopad 2006 To jak, zaczynamy w coś wspolnie grac i pokoywać wrogow? tak w AA 2.6 (darmówka) ;] nie widze sensu pałacić za COD lub CS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Listopad 2006 Racja, jeśli już musi być bez piractwa to AA. Ewentualnie mogą być scrabble na kurniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 19 Listopad 2006 tak w AA 2.6 (darmówka) ;] nie widze sensu pałacić za COD lub CS Bo to jest bardziej popularne, wiecej ludzi w to gra, serwis dzieki temu moze zyskac popularnosc, CS to klasyk, w przyszlosci jak sie wyskilujemy mozemy brac udzial w turniejach reklamujac PCC? Racja, jeśli już musi być bez piractwa to AA. Ewentualnie mogą być scrabble na kurniku 2 osoby są za AA narazie, jak reszta??? Wypowiadać się! Koledzy radaktorzy tez! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianek 0 Napisano 19 Listopad 2006 Ogame? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 19 Listopad 2006 Co do AA to ja mam ver. 2.70 to jest zla? czy wy macie nieakrualna?;] damianek nie zartuj sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 19 Listopad 2006 ja za CS, btw ja już reklamuje PCC na CSie mój nick to MANIAK <PCCENTRE.PL> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 19 Listopad 2006 ja tez popieram CS, bo to fajna i kultowa gra jest Kto jeszcze gralby w CS'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Listopad 2006 Damianek...dory jestes..ale nie ogame, ale The Crims Gang PCC, jak wygramy to bedzie taaaaaakaaaa reklama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianek 0 Napisano 19 Listopad 2006 Damianek...dory jestes..ale nie ogame, ale The Crims Gang PCC, jak wygramy to bedzie taaaaaakaaaa reklama Mi the crime nie pasuje Co prawda jestem na emeryturze ogameowej bo dopiero teraz mam czas na cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Listopad 2006 Kurcze, myslalem zeby znowu zaczac grac...ale to jest nalog straszny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Listopad 2006 ja tez popieram CS, bo to fajna i kultowa gra jest Kto jeszcze gralby w CS'a? Ja jestem za, nazbieram parę zł i się zaopatrzę w tą gierę Jeśli pogramy parę lat, to faktycznie potem będziemy zamiatali na turniejach pod szyldem PC Centre To ilu już mamy chętnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 20 Listopad 2006 narazie 3 za CS'em no dalej chłopaki, co wam szkodzi te 50zł wydać na CS'a, ew. możemy zrobić klan non-steam tak jak ja aktualnie gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Listopad 2006 A właśnie, możecie MANIAK bądź Michał wyjaśnić, co to są te całe konta steam czy klany non-steam? Bo nie znam się niestety na tym, a chciałbym się troszkę na ten temat dowiedzieć Może być PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach