Qdi 0 Napisano 9 Listopad 2006 Witam! jak w tematcie. Dodam tylko ze chce ustwaić ze skrzynki onetowskiej. Mam dwie i w tym cały problem, że jedna działa( poczta.onet.pl) , a druga, przy identycznych ustwieniach NIE! Druga skrzynka (op.pl) tylko odbiera, ale nie wysyła. oczywiście uwierytelnienie jest ustawione. Wg mnie powinno działać. Gdzie może leżeć problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 12 Listopad 2006 Nikt nie wie? czy to może być problem po stronie serwera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 12 Listopad 2006 Nie wiem, w tej chwili mam identyczny problem co Ty, odbiera a nie wysyła(poczta.onet.pl). Próbowałem już różnych ustawień i nic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 12 Listopad 2006 Jak na moje oko to wina ustawień serwera - co prawda interweniowałem w tej sprawie, ale "łaskawy" onet nie raczył nawet odpowiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 12 Listopad 2006 bo onet jest glupi jak widac, a ich poczta ssie zalozcie gmaila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 12 Listopad 2006 Hmm w takim razie poczta pccentre.pl też jest głupia i ssie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 12 Listopad 2006 ja tam z poczta pcc nie mam problemow;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 13 Listopad 2006 Identyfikacja SMTP włączona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 13 Listopad 2006 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 13 Listopad 2006 TLS w dwie strony włączony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 17 Listopad 2006 Co za gówniany program ten Outlook. Teraz nei chce mi wysyłać listów, nie wspominając już o tym, że poczta PCC nadal mi nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 18 Grudzień 2006 wracam do tego tematu bo jest od dla mnie wciąz aktualny.. /zly TLS w dwie strony włączony? może do wstyd sie przyznać ale co to jest? PS może nie kojarze tylko skrotu :/lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 19 Grudzień 2006 Hm. Moja lepsza połówka ma ten sam problem z kontami na interii i wp. Outlook odbiera, ale nie wysyła. Sam outlook skarży się na błąd łączenia (już nie pamiętam numeru). Zasięgnąłem "porady" w necie, szukając rozwiązania po numerze błędu. Wg. tego co znalazłem głównej przyczyny należy się dopatrywać w ustawieniach... antywirusa :|. Że niby firewall i inne takie, tylko że to gówno prawda. Akurat się złożyło, że robiłem wspomnianej niewiaście formata i z ciekawości spróbowałem wysłać mejla jeszcze przed zainstalowaniem antywira. Ni ch.ja... Pytam więc WTF? U mnie wszystko działa jak należy, a też mam konto np. na wp. Nie próbowałem zakładać skrzynki na interii ani onecie, ale i tak jestem ciekaw why sie tak dzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 19 Grudzień 2006 Ja akurat nie mam zadnych antywirow, firewalli . ;( jedynie co moge powiedziec to ze nie dotyczy ten problem wszystkich kont na onecie :/ tak sobie mysle moze te serwery sa fizycznie w innym miejscu, inne ustawienia stad problem z niektorymi ustawniemi ... qe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach