lukasz666-12 0 Napisano 1 Listopad 2006 To niejest karta grafoczna ale analogowa i mam problem zgrywa filmy z kamery w wymiarach 160 na 120 i nie można przestawić o co tu w tym chodzi wszystkie programy mam zainstalowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 1 Listopad 2006 Cześć Szczerze powiedziawszy to sie za bardzo nie znam na akurat takich bajerach ale spróbuje ci pomóc programy mam zainstalowane znaczy się jakie? może spróbuj innego programu do zgrywania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 1 Listopad 2006 Też mi się wydaje, że to kwestia ustawień softu. Podaj koniecznie nazwe oprogramowania z ktorego korzystasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz666-12 0 Napisano 2 Listopad 2006 Ulead VideoStudio 6 SE DVD i USB AV CAPTURE te były w standarcie tegej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach