Qdi 0 Napisano 24 Październik 2006 Proponuję małą zabawę z google. Wpiszcie w wyszukiwarce: - złodzieje - siedziba szatana - idiota - pedofil a zobaczycie bardzo ciekawe wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Październik 2006 Proponuję małą zabawę z google. Wpiszcie w wyszukiwarce: - złodzieje - siedziba szatana - idiota - pedofil a zobaczycie bardzo ciekawe wyniki Stare dosyć Do tego ciekawe rezultaty wyszukiwania dają jeszcze: 'ptasia grypa' i 'kretyn' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Październik 2006 debil takze pod tym hasłem nic ciekawego jakoś mi się nie wyszukuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 25 Październik 2006 ciekaw jestem dlaczego tak jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 25 Październik 2006 Hehe ... dobre pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 25 Październik 2006 Stare... tylko tak swoją drogą, dlaczego nikt nie interweniował w tej sprawie? Nie wierze, że jest "im" to aż tak obojętne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 26 Październik 2006 Silnik Google oparty jest na pewnym algorytmie, którego nie da się od tak zmienić, że po wpisaniu "złodzieje" przestała pierwsza pokazywać się strona PO. Dzieję się tak, ponieważ wiele zewnętrznych stron posiada link do PO w postaci np: <a href="www.platforma.org">Złodzieje</a>. Wystarczy specjalista od pozycjonowania stron, który na paru stronach o wysokim pageranku umieści takie linki. I Google nic z tym nie zrobi bo taka jest zasada działania strony - im więcej zewn. odnośników, tym wyższy pagerank. Czemu ludzie tak robią? Wyłącznie dla zabawy. Z resztą czego moze szugać osoba, która do okienka wpisuje "złodzieje" itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 26 Październik 2006 Dobrze, wiem jak to działa... dalej nie rozumiem czemu nikt nie próbował nic z tym zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 26 Październik 2006 poza tym jak w <a> beda jeszcze alt= to jeszce lepiej to działa :] a nikt z tym nic nie robi bo sie właściwie nie da ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 29 Październik 2006 cóż.. będą musieli z tym żyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi