Tommy 6 Napisano 21 Październik 2006 Jak w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 21 Październik 2006 Kiedys korzystalem z The Bat!, ale skończyła mi się na niego licencja, która była w Ekspercie. Był bardzo przyjemny. Obecnie korzystam z klienta wbudowanego w operę - M2. Również polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 22 Październik 2006 Jakoś nigdy nie używałem niczego innego niż Outlook'a Express'a... nie wiem, może nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale na moje potrzeby wystarcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 22 Październik 2006 Jakoś nigdy nie używałem niczego innego niż Outlook'a Express'a... nie wiem, może nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale na moje potrzeby wystarcza Je też jak już wcześniej pisałem nadal używam OE i jestem zadowolony, ale chyba powoli czas na zmianę. Heh, kiedyś uważałem że IE jest dobry, a teraz jak sobie o tym pomyślę to mi się tylko na śmiech zbiera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 22 Październik 2006 Znam to z własnych doświadczeń... śmigam na Operze... Co do programów pocztowych... zobaczymy jakie programy zostaną jeszcze wspomniane... może też się skuszę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 28 Październik 2006 Żadnych innych propozycji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 28 Październik 2006 Thunderbird dla niewymagająćych userów w sam raz. Ale miesza pocztę jeżeli mamy pare kont i to mnie najbardziej wkurza. Siedze na TheBat i jestem bardzo zadowolony. P.S. Są może jakieś wtyczki lub coś do opery które by sprawdzały pocztę? Nie chodzi mi o ściąganie itd tylko info żebym mógł sobie włączyć bata i sprawdzić pocztę kiedy trzeba a nie tak okresowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 30 Październik 2006 evolution bo nic innego nie chciało mi się instalować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 30 Październik 2006 Thunderbird/TheBat! - jak wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach