Knicz 0 Napisano 17 Październik 2006 http://www.bitpit.be/ Quiz z wiedzy o grach, niestety po angielsku ale wystarczy podstawowa jego znajomość aby wszystko zrozumieć. Czekam na wasze wyniki, mi udało się uzyskać 94% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 17 Październik 2006 A ja tylko 58 % <wstyd> Już wiem dlaczego tak dobrze zgadujesz "jaka to gra" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 17 Październik 2006 A ja tylko 58 % <wstyd> Już wiem dlaczego tak dobrze zgadujesz "jaka to gra" ;] Heh, mam tyle co Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Październik 2006 A ja tylko 58 % <wstyd> Już wiem dlaczego tak dobrze zgadujesz "jaka to gra" ;] heh a ja mam 48% "Alright, you played few games, but much to learn you have" najlepsze było pytanie The Noob is ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 17 Październik 2006 Ty się nie śmiej ja sie nad nim głowiłem ;]...niedoczytałem tego (UN)experience ;] i myśle że coś jest nie tak No my tam z Tommym jesteśmy dobrzy gracze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 17 Październik 2006 58%, fajne. Wszystkie imiona postaci mialem prawidlowo nie znajdac zadnej z nich (no oprocz fishermana). Łezka się w oku zakręciła jak były pytania na temat C&C czy Dune... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 17 Październik 2006 58%, myślałem że będzie gorzej Edit: Darek mamy tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 17 Październik 2006 Nie tylko wy My wszyscy tak samo No...prawie wszyscy, phi Maniak gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 17 Październik 2006 Haha rzeczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 17 Październik 2006 A ja mam 70% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 17 Październik 2006 92% ale tylko dlatego ze w większosci dotyczylo starych gier jakby było o nowszych bym wysiadł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 19 Październik 2006 Czekamy jeszcze na wyniki Sammy'iego i Firekage'a którzy depczą mi po piętach w zgadywaniu screenów :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 20 Październik 2006 Wiem, że się nieliczy pewnie ale za drugim podejściem po tych paru dniach już 84% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 21 Październik 2006 62 proc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 21 Październik 2006 62 proc. Łooo szefie, spodziewałem się trzykrotnie mniejszego wyniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 21 Październik 2006 Łooo szefie, spodziewałem się trzykrotnie mniejszego wyniku Coś mi się zdaje, że pracujesz na bana(na) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach