Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
kaki

Jakiego routera uzyc najlepiej do chello ??

Rekomendowane odpowiedzi

Poradzi mi ktos jakiego routera uzyc do chello ? najlepiej chyba taki na sygnał radiowy a nie na kabel co nie ???

jak ktos ma inny dobry sposób chetnie wysłucham :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie rozumie ze lepszy bezprzewodowy, natomiast musisz kupić sieciówke bezprzewodową - no chyba ze masz jakies laptopiki i masz wbudowane :D

Ciężko mi powiedzec jakiej firmy - ja w praktyce spotkałem się i miałem doczynienia z pentagramem - i bardzosobie go chwale. Jesli chodzi o inne firmy to nie mam za bardzo pojęcia, ktore są godne polecenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma czegoś takiego jak router lepszy do radiówki.

Polecam produkty D-Linka, np DI-604 - tani i niezawodny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polecam produkty D-Linka, np DI-604 - tani i niezawodny.

:o

Swoją sieć swego czasu miałem na osprzęcie D-Link (w dużej większości)... :mellow:

Wysokie pingi między urządzeniami różnej maści, dwa APC obok siebie stać nie mogły bo sie gryzły, sypało się to wszystko, gubiło pakiety, nie "łykało" nawet wcześniej przypisanych tablic na prawo i lewo po uruchomieniu... często bramki i właśnie APC były do resetowania - zwieszały się jak trzeba... Na szczęście kilka dni temu pozbyliśmy się ostatniego D-Linka zamieniając urządzenia po części na: Cisco/Linksys i Edimax. Pingi 5-cio krotnie niższe, pierwsze tego typu urządzenia pracują do dziś (od Bodaj 2,5 roku) - zero awarii, zero resetów, nie palą się nawet przy znacznych skokach/spadkach napięcia - co było oczywiśte przy DLNK. Zdecydowanie polecam te 3 firmy... a szczerze odradzam D-Linkę. :unsure:

PS: wybaczcie styl językowy postu, ale niemiłosiernie się spieszę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli raczej D-link ok super dzieki pozdro dla wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy się na d-linku nie zawiodłem. Używam go do podzielenia internetu na trzy komputery. Żadne tam profejsonalne zastosowania, dlatego myślę, że u kakiego sprawdzi się świetnie.

A niedługo przerzucam się na Linksysa bezprzewodowego, kupilem go bo byl w promocji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...