Qdi 0 Napisano 28 Wrzesień 2006 Ja mam rybki: gurami, molinezje, mieczyki, żałobniczki, neonki, sumiki i glonojadki. To są moje pupile dbam o nie i rozmawiam z nimi . Są w 120 L baniaku - roślinnym - green power . Jak dorobie się cyfrówki wrzuce tu zdjęcia mojego ukochanego baniaczka. A wmoim "starym domu" mam jeszcze zółwia - już 10 lat. Obecnie opiekuje się nim mój bracik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 28 Wrzesień 2006 to zapodawaj fotke A ja mam psa... nie hoduje, bo tylko jeden... ale mam Labrador - Max... (nie ten Kolonko, ani Payne ) Fotke zapodam later... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 29 Wrzesień 2006 Mialem kota, obecnie nie mam nic. Cholera, a uwielbiam koty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 29 Wrzesień 2006 Miałem kiedyś ptaszki 2 Zebrafinki - z 10 lat temu, a potem 2 Papuszki faliste Fajne były ale niestety wszystkie zdechły po 2\3 latach. Pamiętam jak płakałem po nich, heh jak to dawno było.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 29 Wrzesień 2006 Ja mam pundla xD pundel=pudel+kundel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 29 Wrzesień 2006 Obecnie mam żółwia stepowgo (Hunter^^) max speed -1cm/year - nie tak na serio to szbki jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 29 Wrzesień 2006 wiem, wiem żółwie jeżeli chodzi o szybkość to są demonami predkowsci w porównaniu np. .... do slimaków natomiast one sa poprostu leniwe, ale jak juz gdzies sie wybieraja (na spacer) to fiu fiu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 29 Wrzesień 2006 a ja mam kotke, śliczną, czarną, z dużą białą plamą na brzuchu i białymi łapkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 30 Wrzesień 2006 Miałem dwa kotki fajne (i jakieś 15 na podwórku, bezdomne dokarmiane przez nas), 2 chomiki (szkoda że tak szbko sztywnieją ) a teraz brat sobie psa zarzyczył i kręci mi się w koło po mieszkaniu owczarek niemiecki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 30 Wrzesień 2006 wiem, wiem żółwie jeżeli chodzi o szybkość to są demonami predkowsci w porównaniu np. .... do slimaków natomiast one sa poprostu leniwe, ale jak juz gdzies sie wybieraja (na spacer) to fiu fiu... znaczy się akurat mój żółw dostaje niesamowitego przyspieszenia jak się zetknie z wodą - czasami trzeba go umyć - bo gupio tak mieć zakurzonego żółwia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 30 Wrzesień 2006 Hah... taki NOS dla żółwia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 30 Wrzesień 2006 Hehe może sobie sprawie żółwia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 30 Wrzesień 2006 Hehe może sobie sprawie żółwia Wreszcie jakaś bratnia leniwa dusza, panie adminie? Osobiście odradzam, lepszy jakiś futrzak z którym się można pobawić, np pirania A tak serio to pieski preriowe nie są złe, kiedyś takiego jednego widziałem w zoologicznym ;] świetny był, happy taki i wogóle. Kosztowny ale jaki zabawny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 21 Październik 2006 Mój piesek... był taki jakieś 3 miesiące temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 21 Październik 2006 Ale fajny, ja też chce takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 21 Październik 2006 Siczny Ale teraz pewnie jest juz brzydki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 22 Październik 2006 Teraz jest taki (fotka z początku października) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 22 Październik 2006 Teraz jest taki (fotka z początku października) dalej fajny ale 3msc temu był fajniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Październik 2006 Miałem okazję widzieć pieska Dacika tak 'live' i mogę Cię Darek zapewnić że nadal jest bardzo fajny i sympatyczny Zresztą nie rozumiem, czemu miałby już być brzydki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 22 Październik 2006 @ Andrzej: Nom, był fajniejszy... ale tak jest ze szczeniakami Teraz dalej szczeniak (wiekowo), ale już większy... zaczął też wpieprzać jak durny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 23 Październik 2006 Masz prześlicznego psa!! Mój ukochany! Uwielbiam je! Też chce takiego. Osobiście hoduje koto-psa. Hehe ... To pies który zachowuje się jak kot . No i jeszcze papuge ... ale ona tylko ćwietka a może to on ... nie wiem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 23 Październik 2006 http://img86.imageshack.us/my.php?image=dsc003994vn.jpg Bernenski pies pasterski 3 lata ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 24 Październik 2006 Heh.. no też sympatyczny fafik.. to Twój jak rozumiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ulcia 0 Napisano 18 Luty 2008 Ja mam 3-letniego Owczarka Niemieckiego, Cezara i 3 świnki morskie, które hoduje wraz z siostrą Kiedyś miałam myszki, tylko za szybko sie rozmnażały. Było ich z 70... xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
blasfargrup 0 Napisano 21 Grudzień 2016 Ja miałem kota, a teraz dostałem po bracie husky. Brat wyjechał do Stanów i mi go zostawił. Okazuje się, że pies je tylko surowe jedzenie, czyli oparte na diecie barf. Ucze się więc jak przyrządzać posiłki i kupuje mu gotowe naturalne karmy http://belloandfriends.pl/. Jeśli ktoś z Was ma jakieś wskazówki odnośnie diety barf, będę wdzięczny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi