Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
AndrzejSnk

Duke Nukem Forever 29 Września 2007?

Rekomendowane odpowiedzi

co mnie obchodzi to co ukaże się może za rok ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co mnie obchodzi to co ukaże się może za rok ;]

heh tylko na początku na The Inquirer przeczytałem 29th September 2006, a potem dopiero na amazon: This item will be released on 29 September, 2007.

A potem było było już za pózno na usniecie tematu bo ja tego nie moge ;) więc zmieniłem tylko nazwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam mysle jedno: duke nukem nEVER! chyba, ze bedzie jak z Prey, ktorego tez planowano od 1998 aż wydano w 2006:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahahahahahhaahah to ta gra jeszcze istnieje ja o tym zapomnialem ze to kiedykolwiek wyjdzie:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może kiedyś wyjdzie, ale wątpie by silnik graficzny, na którym jest robiona ta gra dał rade przy dzisiejszych produkcjach. Zresztą kilka miesięcy temu pisałem newsa, że zrobili nowy trailer :P

PS

Forever incomplete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Silnik do "nadchodzącego" Duke'a był zmieniany już wielokrotnie :) Miał być z Q2, Half-life'a, Hlaf-life'a 2, a ostatnio czytałem o przymiarce do wykorzystania UT3 :P. Kto wie i to sie może zmienić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem trailer Duke'a i muszę wam napisac, że wygląda bardzo ładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ile było takich trailerów hehe. Ja juz im nie wieże chodz prey wyszedł a i tak dla mnie był pogrzebany :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wiesz ile było takich trailerów hehe. Ja juz im nie wieże chodz prey wyszedł a i tak dla mnie był pogrzebany :D

Jeśli chodzi o Wieże, to polecam ''Mroczną Wieżę'' Kinga :P

A tak on-topic to nie sądzie by nowy Duke miał jeszcze kiedykolwiek wyjść. Ktoś jest w stanie określić ile razy przez te lata, od kiedy ogłoszono prace na nim, zmieniano datę premiery? Dla mnie to Duke Nukem ForNever ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duke Nuken Forever wyjdzie never nic dodac nic ująć ;] Chodź już nie takie zaskoczenia bywały, choćby właśnie na przykładzie PRey'a. Jednak tu słuch o pracach zaginął, wykorzystane z tego co mi wiadomo pomysł, nikt nie ględził, że gra ukaże się w 2003...04...05.06....2010...2011 itd ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...