Qba 4 Napisano 12 Wrzesień 2006 Mam małe pytanie, czy taki zestaw jest godzien zainteresowania: ONKYO AMPLI TX-SR 503E, DVD DV-SP 403E z siedmioma GŁOŚNIKAMI M-AUDIO Czy wystarczy dla amatora, melomana ? Cena tego zestawu to 1600 zł. Używany 1 rok. Jak myślicie czy dla zwyczajnego człeka ten zestaw jest dobry? Może ma jakieś wady, o których wolałbym wiedzieć prędzej niż później PS. Jeśli mieliście styczność z tym zestawem i znacie się na rzeczy to proszę o opinie. I jeszce takie pytanie, czy Onkyo bedzie czytal divx z polskimi napisami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Conrad 0 Napisano 12 Wrzesień 2006 Amplituner spoko, a co do napisow...hmm....jesli masz w pliku textowym napisy to mozesz sie pokusic na "zamien ą na a" itp ;-) coz za problem, 3 minuty roboty. Nie dam se glowy uciac ze czyta, raczej nie. Glosniki takie sobie w stosunku do dvd i amplitunera. No ale jesli chcesz tak kupic...niby 1000 zl taniej niz nowy. ja bym poszukal czegos nowego w cenie 1600-1800. Teraz duzo sie pozmienialo, wiec moze warto sie czyms innym zainteresowac? (dla mnie nawet z wygladu ten zestaw nie jest ladny, o ile glosniki sa dwukolorowe a dvd srebne). Dla amatora starczy napewno. Dla melomana ktory slyszal inne zestawy nie wystarcza;-) ale szczerze..dla melomana to juz od 8 k zestawy i duuuuuuzo wyzej gdybys mial dobre audio w kompie np. audigy 2 z dolby, thx itp, to wtedy bylo by znacznie lepiej z kompa, no i mozna by tez dokupic dekoder zewnetrzny i b.fajnie. mysle jednak ze cena wybierze;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi