Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
czintos

Pomóżcie co wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam sie do was z prośbą o wasze opinie i tych telefonach, co jest w nich warte uwagi, a co jest do d**y. Z góry dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oba nie maja mozliwosci instalacji zew. pamieci.

Z tego co dobrze kojarze to chcesz wybrac je z promocji w Era?

//Ja bym brał SE k500i

Edytowane przez Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to jest właśnie ten ból z tą pamięcią, bo gdyby któryś telefon tym dysponował to bym go brał bez mrógnięcia okiem.

Dobrze kojarzysz mysle o promocji Ery z tym, że dopiero za jakieś 2 miechy, ale dobrze wiedzieć wcześniej. Oferta sie raczej nie zmieni przez ten czas, bo pytałem. Jeśli fundusze pozwolą na coś lepszego to wezmę, ale na chwile obecną to tylko na to mogę sobie pozwolić.

Dlaczego SE?

Nie chodzi mi o aparat(posiadam cyfrówke :D ),wyświetlacz i take bajery z których i tak kożystać bede z poradycznie, lecz o trwałość, niezawodnośc i baretie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nokia. Bo to jedyny producent, który potrafi zrobić porządny telefon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile ludzi, tyle opinii... Ja mam SE wprawdzie starszy model, ale (odpukać) dotychczas ani razu mnie nie zawiódł i nie mam najmniejszego powodu by na niego narzekać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Tommym... też jestem użytkownikiem SE (nawet ten sam model co Tommy) i uważam, że zarówno firma jak i telefon należą do bardzo solidnych...

Powiedz czintos ile chcesz wydać na ten telefon w "promocji"? Domyślam się, że jakiś niedrogi abonament plus tani telefon... warto się czasem zastanowić czy nie dołożyć jakiejść stówki na lepszy aparat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam se k508i (k510 jest pewnie podobny) i jak najbardziej moge ci go polecić. MA te wszystkie nikomu niepotrzebne funkcje (oprócz bluetooth czy jak sie to tam pisze), bateria trzyma dość długo i ogólnie sprawia dobre wrażenie. K510 ma pewnie nowszy soft więc będzie miał tego jeszcze więcej niż mój. IMHO SE to są telefony młodzieżowe a Nokie są dla biznesmanów ale decyzja i tak należy do ciebie czintosie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SE:

- Phone memory 28MB

- Bluetooth™

- Aparat fotograficzny o rozdzielczości 1,3 megapikseli

Nokia:

- 16 MB pamięci, w tym 3,2 MB pamięci dostępnej dla użytkownika :lol:

- Podczerwień

- Wbudowany aparat fotograficzny (VGA)

Podsumowanie: SE :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez dwóch zdań SE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak ale x lat temu nie dzisiaj ;)

także ja brałbym SE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka moda.

Tak samo jak iPod jest teraz niby najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...