MakoJ 0 Napisano 11 Wrzesień 2006 Jesli temat sie nie spodoba mozna go zamknac. A ja mam juz pierwsza prosbe: Reklama Mentos Ice - co to za kawalek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Wrzesień 2006 Jesli temat sie nie spodoba mozna go zamknac. A ja mam juz pierwsza prosbe: Reklama Mentos Ice - co to za kawalek? Danse X-press - Movin' & Groovin' (Spot Air Action Vigorsol 2003) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Wrzesień 2006 Jesli temat sie nie spodoba mozna go zamknac. A ja mam juz pierwsza prosbe: Reklama Mentos Ice - co to za kawalek? To ja mam 2 i 3 pytanie kawałki z reklam: Zwolnij szokda życia 10 lecie ery zna ktoś tytuły? Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Wrzesień 2006 To ja mam 2 i 3 pytanie kawałki z reklam: Zwolnij szokda życia 10 lecie ery zna ktoś tytuły? Z góry dzięki "Zwolnij szkoda życia" to Janusz Borysiak aka "Dj Borys" - Zwolnij szkoda życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MakoJ 0 Napisano 14 Wrzesień 2006 hmm, to zna ktos tutuł utworu z magazynu orange ekstraklasa (leci w niedziele ok. polnocy)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Wrzesień 2006 hmm, to zna ktos tutuł utworu z magazynu orange ekstraklasa (leci w niedziele ok. polnocy)? Nosowska_Rojek_Grabaz - Prosta rzecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 18 Wrzesień 2006 Śmiechowa piosenka w której "spiewają": everybody dance now. Była bodajże w filmie Biały Ninja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Wrzesień 2006 AndrzejSnk jeśli jesteś jeszcze zainteresowany utworem o który pytałes, jest TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 22 Wrzesień 2006 AndrzejSnk jeśli jesteś jeszcze zainteresowany utworem o który pytałes, jest TU tak dzięki i za tytuł i za linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Październik 2006 Ktoś zna tytuł utworu, w którym obecnie przyśpiewują jakieś babeczki a w tle leci podkład muzyczny z The Police - Every Breath You Take? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Październik 2006 Co to za melodia? Nie mogę sobie przypomnieć a raczej znana jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 29 Październik 2006 @ Tommy: Karmah - Just be good to me ? A ja bym chciał utwór z reklamy "Mon Cheri" (czekoladki)... takie tango leci (wiem, że to jakis cover) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 30 Październik 2006 @ Tommy: Karmah - Just be good to me ? Dzięki, się okaże czy to jest to o co pytałem, ale pewnie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 30 Październik 2006 Co to za melodia? Nie mogę sobie przypomnieć a raczej znana jest. wiesz co, moim zdaniem to to brzmi jak taka pieśń kościelna, z tym że jakby przerobiona, znacznie przyśpieszona. nawet pamiętam kawałek textu: oto ci w białe szaty odziani którzy przyszli z wielkiego ucisku i opłukali swoje szaty i w krwi baranka je wybielili ale to napewno pochodzi z czegoś innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 30 Październik 2006 No mam nadzieje, że z czegoś innego! jeśli jeszcze ktoś ma pomysły to słucham ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 27 Listopad 2006 to jest Coolio ale tytulu nie pamietam - mam to gdzies w nutach - jak znajde to napisze nawet pamiętam kawałek textu: oto ci w białe szaty odziani którzy przyszli z wielkiego ucisku i opłukali swoje szaty i w krwi baranka je wybielili to jest: "Błogosławione serca" tekst z Ap 7,13.15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 27 Listopad 2006 to jest Coolio ale tytulu nie pamietam - mam to gdzies w nutach - jak znajde to napisze Może 'Coolio - See You When You Get There'? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 28 Listopad 2006 Tak jest! to jest to ale Coolio to też wziął z jakiegoś klasyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Listopad 2006 No jasne Wiedzialem ze znam Dzieki! Ale prawda ze wersja na gitarce lepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Listopad 2006 No jasne Wiedzialem ze znam Dzieki! Ale prawda ze wersja na gitarce lepsza? Cieszę się, że mogłem pomóc. Nie wiem czy lepsza, ale na pewno dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 13 Styczeń 2007 Czy ktoś się orientuje co do za utwór w reklamie Plusa gdzie jest ?dyskoteka. laseczka opisuje znajomych i na końcu siebie mówiąc: i ja... królewna z drewna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Styczeń 2007 Czy ktoś się orientuje co do za utwór w reklamie Plusa gdzie jest ?dyskoteka. laseczka opisuje znajomych i na końcu siebie mówiąc: i ja... królewna z drewna Jakiś sampelek by się przydał bo nie kojarzę... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 13 Styczeń 2007 A może wie ktoś co to za bit leciał jak facet klepał gości w parku w ostatnim odcinku 4400? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mighty 0 Napisano 22 Styczeń 2007 sprawdż na http://musicsearch.pl , narazie cienko u nich z treścią ale z czasem będzie chyba coraz lepiej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Styczeń 2007 sprawdż na http://musicsearch.pl , narazie cienko u nich z treścią ale z czasem będzie chyba coraz lepiej ;] Fajnie się strona zapowiada, tylko że nie znalazłem w niej żadnego kawałka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi