Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Dacik

Problem z głosem II

Rekomendowane odpowiedzi

Już pisałem o tym w temacie Problem z głosem (odnośnie gier), ale chyba nikt nie zauważył. Powtórzę więc pytanie tutaj, potem najwyżej scali się oba tematy :)

To korzystając z tematu... też mam problem z dźwiękiem, ale w przeglądarkach. Mam IE i Operę (tę najnowszą)... odtwarzając filmiki z Maxiora, google.video czy chociażby z popularnej Tubki mogę cieszyć się jedynie obrazem... dźwięk wysladł...

Myślałem, że to wina wtyczki Flash... zainstalowałem więc najnowszą przystosowaną do moich przeglądarek i lipa... domyślam się, że chodzi o coś zupełnie banalnego, na co po prostu nie potrafię wpaść...

Dodam tylko, że na pewno nie chodzi o ustawienia karty dźwiękowej. Dźwięki z gier czy mp3 odtwarzane są bez zarzutu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kodeki mam... najnowszego ACE'a... Sterowniki do dźwiękówki są ok, w końcu odtwarzam każdy inny dźwięk... czy to w grach, czy muzykę, dźwięki z filmów...

Poza tym ciekawostka ;) ... odtwarzając filmik z google.video z pozycji witryny dźwięku nie ma, ale kiedy odtworzę ten sam filmik tyle, że przy pomocy odtwarzacza Google (taki programik, który google wypuściło do oglądania swoich zasobów video [gdyby ktoś nie wiedział :) ]) wszystko działa bez zarzutu... winy bym się doszukiwał w przeglądarkach, albo właśnie flashu... Przeglądarkę (Opera) mam uaktualnioną... flasha też... więc OCB?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...