Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Dex

stary kredes

Rekomendowane odpowiedzi

Heh... no i był... ładnie poszedł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Heh... no i był... ładnie poszedł :)

Czy ja wiem, wg mnie jest wart więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby tak, ale jak na allegro to i tak duzo... Zeby sprzedac po godziwej cenie musiałby szukac konesera... albo sprzedac w prawdziwym domu aukcyjnym, ale tam wzieliby sobie marze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kuzyn uratował go od przerobienia na wykałaczki ;) szkoda że nie zrobił fotki etykietki wykonawcy, bo podobno to jakiś znany koleś robił. ale i tak lepsze te 650zł niż trochę drewna do spalenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak widać aukcję wygrał gościu bez żadnych komentarzy i pełnej aktywacji konta. Osobiście wolałbym zarobić te 10zł mniej i sprzedać temu drugiemu, bo teraz to może być niepewna transakcja. Chociaż każdy od czegoś zaczyna... Heh, ciekawe jak z wysyłka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odbiór osobisty jest napisane... czyli jakby nie patrzeć kasę dostanie do ręki, a i o transport martwić się nie musi... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odbiór osobisty jest napisane... czyli jakby nie patrzeć kasę dostanie do ręki, a i o transport martwić się nie musi... :)
Ano racja, nie zwróciłem uwagi... Oby tylko się pojawił po odbiór :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli nie sprzeda się to też nic nie szkodzi. zrobi się zwrot prowizji i wystawi od nowa, już z moimi cennymi wskazówkami ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...