The Undertaker 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 witam Jestem tu nowy i mam taki problem z głosem no wiec gdy właczam jakas gre na pc np the punisher to podczas gry nie mam głosu wogule nic nie słychac ani strzałow ani krokow ale o dziwo podczas filmikow jest głos mam tak jeszcze z paroma innymi grami np władca pierscieni powrot krola tylko ze tu znowu na odwrot podczas gry głos jest ale podczas filmikow nie ani w głownym menu nie ma muzyki i tak z wiekszoscia gier jakie mam przypuszczam ze ten problem wzioł sie z instalacji jakiegos kodeka bo przedtem nie miałem takiego kłopotu ussunołem kodek ale nadal nie mam głosu PROSZE POMOZCIE BO ZAL MI FORMATOWAC TWARDY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 4 Wrzesień 2006 Spróbuj zainstalować najnowsze kodeki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Albo wywal wszystko od dzwieku i zainstaluj AceMediaPack Oplaca sie. Jesli masz integre albo dzwiekowke z efektami i kontrola w windzie wylacz opcje odpowiedzialna za efekty dzwiekowe (jak hall/concert /classic itd daj na normal). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Jeżeli możesz podaj jaką masz kartę dzwiękową... I jak kolega wyżej radzi usuń wszystkie kodeki i zainstaluj np to: http://www.pcworld.pl/ftp/pobierz/pc/5045.html Choć oczywiście to nie daje gwarancji poprawnego działania. Jeżeli dalej problem bedzie sie pojawiał to napisz pokobinujemy dalej P>S> W PC CENTRE tez to jest dziale download ale ten link nie działa obecnie:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 5 Wrzesień 2006 Jeżeli możesz podaj jaką masz kartę dzwiękową... I jak kolega wyżej radzi usuń wszystkie kodeki i zainstaluj np to: http://www.pcworld.pl/ftp/pobierz/pc/5045.html Choć oczywiście to nie daje gwarancji poprawnego działania. Jeżeli dalej problem bedzie sie pojawiał to napisz pokobinujemy dalej P>S> W PC CENTRE tez to jest dziale download ale ten link nie działa obecnie:( chodzi ci o ACE Mega CodecS Pack czy Klite? bo mi link do pcw nie działa Oba linki nie działały ale teraz już tak http://pccentre.pl/name-CmodsDownload-inde...derby-dateD.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Chodziło mi o ACE Mega CodecS Pack - mi praktycznie na tym kodeku działa wszystko Faktycznie.... link już działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 5 Wrzesień 2006 Faktycznie.... link już działa jakbyś znalazł jeszcze jakieś niedziałające linki to zgłaszaj postaram się tym jak najszybciej zająć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 To korzystając z tematu... też mam problem z dźwiękiem, ale w przeglądarkach. Mam IE i Operę (tę najnowszą)... odtwarzając filmiki z Maxiora, google.video czy chociażby z popularnej Tubki mogę cieszyć się jedynie obrazem... dźwięk wysladł... Myślałem, że to wina wtyczki Flash... zainstalowałem więc najnowszą przystosowaną do moich przeglądarek i lipa... domyślam się, że chodzi o coś zupełnie banalnego, na co po prostu nie potrafię wpaść... Dodam tylko, że na pewno nie chodzi o ustawienia karty dźwiękowej. Dźwięki z gier czy mp3 odtwarzane są bez zarzutu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach