Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
elo

wspolpraca z tym forum

Rekomendowane odpowiedzi

od paru miesiecy na swojej stronie posiadam forum jednak jest ono male i sie wogole nierozwija dlatego proponuje wam teraz współprace :

1 na kazdej z podstron mojej strony jest przycisk forum komputerowe www.systemy.cba.pl

2 na podstronach linux windows i inne syst. mam dodatkowo button "jesli masz problem wejdz na forum"

co chce w zamian?

zobaczcie na tym mojim forum na samym dole jest malutki prostokątny, estetyczny banerek chce zebyscie go umiescili teraz na waszym forum a ja pozmieniam linki do was co wy na to? jak by co pisac numer gg 3854049

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie sprawy załatwia się poprzez prywatną wiadomość gościu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od paru miesiecy na swojej stronie posiadam forum jednak jest ono male i sie wogole nierozwija dlatego proponuje wam teraz współprace :

1 na kazdej z podstron mojej strony jest przycisk forum komputerowe www.systemy.cba.pl

2 na podstronach linux windows i inne syst. mam dodatkowo button "jesli masz problem wejdz na forum"

co chce w zamian?

zobaczcie na tym mojim forum na samym dole jest malutki prostokątny, estetyczny banerek chce zebyscie go umiescili teraz na waszym forum a ja pozmieniam linki do was co wy na to? jak by co pisac numer gg 3854049

PM do jednego z Adminów

http://forum.pccentre.pl/index.php?act=Sta...mp;CODE=leaders

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinieneś gadać z Geo, on tutaj jest masterem nr 1 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
od paru miesiecy na swojej stronie posiadam forum jednak jest ono male i sie wogole nierozwija

Jak wyglądają Wasze statystyki? Choć pisząc to, co wyżej, zniechęcasz nas trochę do tej współpracy. Ale zapomnijmy... Czekam na statystyki :)

P.S. I zapraszam na PW lub maila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...