elo 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 od paru miesiecy na swojej stronie posiadam forum jednak jest ono male i sie wogole nierozwija dlatego proponuje wam teraz współprace : 1 na kazdej z podstron mojej strony jest przycisk forum komputerowe www.systemy.cba.pl 2 na podstronach linux windows i inne syst. mam dodatkowo button "jesli masz problem wejdz na forum" co chce w zamian? zobaczcie na tym mojim forum na samym dole jest malutki prostokątny, estetyczny banerek chce zebyscie go umiescili teraz na waszym forum a ja pozmieniam linki do was co wy na to? jak by co pisac numer gg 3854049 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Takie sprawy załatwia się poprzez prywatną wiadomość gościu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 4 Wrzesień 2006 od paru miesiecy na swojej stronie posiadam forum jednak jest ono male i sie wogole nierozwija dlatego proponuje wam teraz współprace : 1 na kazdej z podstron mojej strony jest przycisk forum komputerowe www.systemy.cba.pl 2 na podstronach linux windows i inne syst. mam dodatkowo button "jesli masz problem wejdz na forum" co chce w zamian? zobaczcie na tym mojim forum na samym dole jest malutki prostokątny, estetyczny banerek chce zebyscie go umiescili teraz na waszym forum a ja pozmieniam linki do was co wy na to? jak by co pisac numer gg 3854049 PM do jednego z Adminów http://forum.pccentre.pl/index.php?act=Sta...mp;CODE=leaders Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 4 Wrzesień 2006 Powinieneś gadać z Geo, on tutaj jest masterem nr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 5 Wrzesień 2006 od paru miesiecy na swojej stronie posiadam forum jednak jest ono male i sie wogole nierozwija Jak wyglądają Wasze statystyki? Choć pisząc to, co wyżej, zniechęcasz nas trochę do tej współpracy. Ale zapomnijmy... Czekam na statystyki P.S. I zapraszam na PW lub maila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi