Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Tommy

Kopiowanie plików w Windowsie

Rekomendowane odpowiedzi

Mogłby ktoś polecić jakiś program, który umożliwiłby wznowienie kopiowania jakiegoś pliku po wcześniejszym jego zatrzymaniu od momentu w którym został zatrzymany (pomiędzy hdd czy cd->hdd)? Ech, ale namieszałem, sam nie rozumiem tego co napisałem ale mam nadzieję, że ktoś zaczaił i pomoże :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mogłby ktoś polecić jakiś program, który umożliwiłby wznowienie kopiowania jakiegoś pliku po wcześniejszym jego zatrzymaniu od momentu w którym został zatrzymany (pomiędzy hdd czy cd->hdd)? Ech, ale namieszałem, sam nie rozumiem tego co napisałem ale mam nadzieję, że ktoś zaczaił i pomoże :P

Ja załapałem o co ci chodzi tylko pomóc nie moge bo takie coś chyba nie istnieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja załapałem o co ci chodzi tylko pomóc nie moge bo takie coś chyba nie istnieje

Istnieje bankowo, bo kiedyś dawno takie cóś miałem nawet :P Program przydawał się do kopiowania z porysowanych płyt metodą 'po kawałku' :) i można było w nim ustawiać nawet limit (szybkość) kopiowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze zrobić obraz z duza dokladnoscia, lub z pomijaniem bledow...wtedy bedzie ISO bezbledow do nagrania/montowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może chodzi ci o total copy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...