Tommy 6 Napisano 24 Sierpień 2006 Mogłby ktoś polecić jakiś program, który umożliwiłby wznowienie kopiowania jakiegoś pliku po wcześniejszym jego zatrzymaniu od momentu w którym został zatrzymany (pomiędzy hdd czy cd->hdd)? Ech, ale namieszałem, sam nie rozumiem tego co napisałem ale mam nadzieję, że ktoś zaczaił i pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 24 Sierpień 2006 Mogłby ktoś polecić jakiś program, który umożliwiłby wznowienie kopiowania jakiegoś pliku po wcześniejszym jego zatrzymaniu od momentu w którym został zatrzymany (pomiędzy hdd czy cd->hdd)? Ech, ale namieszałem, sam nie rozumiem tego co napisałem ale mam nadzieję, że ktoś zaczaił i pomoże <{POST_SNAPBACK}> Ja załapałem o co ci chodzi tylko pomóc nie moge bo takie coś chyba nie istnieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 24 Sierpień 2006 Ja załapałem o co ci chodzi tylko pomóc nie moge bo takie coś chyba nie istnieje <{POST_SNAPBACK}> Istnieje bankowo, bo kiedyś dawno takie cóś miałem nawet Program przydawał się do kopiowania z porysowanych płyt metodą 'po kawałku' i można było w nim ustawiać nawet limit (szybkość) kopiowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Conrad 0 Napisano 25 Sierpień 2006 to moze zrobić obraz z duza dokladnoscia, lub z pomijaniem bledow...wtedy bedzie ISO bezbledow do nagrania/montowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 27 Sierpień 2006 może chodzi ci o total copy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 27 Sierpień 2006 Dokładnie, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach