Daniel 0 Napisano 27 Lipiec 2006 Procesor: AMD Sempron 2600 +, 1,6 GHz, socket 754, chłodzenie boxowe - bardzo wydajne oraz ciche, pudełko i naklejka (na obudowie). Gwarancja do 11 lipca 2008 - jeszcze dwa lata. Płyta główna: MSI K8N Neo, socket 754 / 5 x PCI, 1 x AGP 8x, 3 x DDR 400, karta dźwiękowa 7.1 + złącze Coaxial oraz optyczne, gigabit ethernet, AMD Cool 'n Quiet, 4 x USB 2.0 + 2 na śledziu, NV RAID, 2 x SATA, dwie okrągłe taśmy, dwa kable SATA z dwoma złączami zasilającymi (przejściówki), MSI CoreCell - chip diagnozujący, sterowniki, pudełko. Gwarancja do 11 lipca 2008 - jeszcze dwa lata. Pamieć: Kingston DDR 512 MB PC-400 KVR400X64C3A/512. Gwarancja do 11 lipca 2010 - jeszcze cztery lata. Dysk twardy: Seagate Barracuda 7200.7 80 GB ST380011A, 7200 RPM, dodatkowo chłodzony wiatraczkiem, 100% sprawny bez żadnych bad sectorów. Nagrywarka DVDRW: LITE-ON DVDRW SHM-165P6S odczyt DVD 16x; zapis DVD±R 16x; zapis DVD±RW 8x/6x; odczyt CD-ROM 48x; zapis CD-R 48x; zapis CD-RW 24x; czas dostępu DVD 160ms; 2MB cache; Nagrywarkę dostałem od szefa niecały miesiąc temu, jest nowa. Wypaliłem ok. 10 płytek. Napęd FDD: 3,5", 100% sprawny. Karta graficzna: Radeon 9250 64 MB, 400 MHz, TV-OUT, AGP x8, 100% sprawna. System operacyjny: Linux Ubuntu na oryginalnie tłoczonej płycie i w oryginalnym pudełku - gorąco polecam. Karta sieciowa: Realtek 100 MB/s - druga karta sieciowa w komputerze, 100 % sprawna. Zasilacz: Q-Tec 350 Watt, bardzo dobrze trzyma napięcia - szczegóły poniżej, wyposażony w bardzo cichy wiatrak, którego obroty możesz regulować za pomocą BIOSu, 100% sprawny. Obudowa:Q tec Midi G5 350W Black, przypominająca Maka G5. Przedni panel jest cały 'podziurawiony' (oczywiście oryginalnie), dla zapewnienia najlepszego przepływu powietrza. Obudowa jest bardzo estetyczna. Monitor: Samsung SyncMaster 793 MB. Monitorek wygląda jak nowy - był regularnie czyszczony. Używałem go nieco ponad rok - od 12 lipca 2005. Gwarancja producenta do 11 lipca 2008 - jeszcze dwa lata. Co dostajesz gratis? Do komputera dorzucam gratis oryginalny program antywirusowy AntiVirenkit 2006 z licencją do 31 marca 2007 roku - wersja pudełkowa. Kupując ten komputer otrzymujesz także kabel zasilający do komputera oraz monitora. Oraz klawiaturę Logitech Deluxe Keyboard wraz z myszką Media Tech. Ponadto dodaje film edukacyjny - Moja Pierwsza Sieć Komputerowa oraz program Web Constuctor - www.dmf.pl. Po wymianie napędu na nagrywarkę DVD został mi się napęd DVD i nagrywarka CDRW, je także dorzucam do zestawu gratis. WSZYSTKO, CO DOSTAJESZ ZA DARMO JEST W PEŁNI SPRAWNE! Co jeszcze dostajesz kupując zestaw u mnie? Oryginalne pudełko od płyty głównej i procesora oraz monitora, wraz ze wszystkimi sterownikami, instrukcjami i dokumentami - gwarancją i dokumentem wydania z magazynu Komputronika. Komputer został legalnie nabyty w Polsce i tak samo zostaje sprzedany. Za 999 zł otrzymujesz kompletny zestaw komputerowy z monitorem, klawiaturą i myszą oraz kablami zasilającymi! Komputer sprzedaje, ponieważ wymieniam go na całkiem inną platformę. Wszelkie zamieszczone zdjęcia są prawdziwe, wykonane przeze mnie i prezentują sprzęt wystawiony na tej aukcji. Pracował on bez zarzutu przez rok u mnie w domu. Z przodu obudowy ma wyprowadzone dwa porty USB oraz wyjście słuchawkowe (podłączone oba). Nie wysyłam sprzętu za pobraniem. Raz już się 'przejechałem' i pieniędzy do dziś nie otrzymałem. Preferuje odbiór osobisty w Szczecinie. Zestaw mogę wysłać kurierem Siódemki, koszt wysyłki to 50 zł (dwie paczki). Towar będzie dobrze zapezpieczony, a paczki ubezpieczone. W czwartek, 3 sierpnia wyjeżdżam na wakacje. Odbiór lub wysyłka najdalej w środę 2 sierpnia lub po moim powrocie, 18 sierpnia. Ewentualnie może uda mi się dowieźć sprzęt do Poznania, jeśli to by było dla Kupującego jakimś ułatwieniem, albo byłby z tego miasta. Możliwość dokupienia głośników 5.1 w cenie 50 zł. Na życzenie mogę dowolnie przygotować partycje pod Windows. Telefon kontaktowy: 503 906 162 Mail: danielzywczak@gmail.com GG: 1081461 Taniej nie znajdziesz. Na PW mogę wysłać fotki. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 27 Lipiec 2006 Kogo ja widzę, Daniel Spytam się kumpla bo on coś mówił że chce taki sprzęt kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 27 Lipiec 2006 Kogo ja widzę, Daniel Spytam się kumpla bo on coś mówił że chce taki sprzęt kupić <{POST_SNAPBACK}> Dzięki wielkie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach