Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Knicz

Jaka to gra?

Rekomendowane odpowiedzi

Viper racing?

Knicz zgadłeś <_< Dobry jesteś w te klocki widzę :)

Knicz - 11

Firekage - 5

Clamoor - 5

EF - 3

Michał - 2

Tommy - 2

Termi - 1

Hildek - 1

Sammy-s - 1

Qba - 1

AndrzejSnk - 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UT 2007?

Ale mało prawdopodobne, za brzydka grafika :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się kojarzy z Painkillerem. Ale ja się nie znam :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
UT 2007?

Ale mało prawdopodobne, za brzydka grafika :P

Widzę że muszę ci zrobić małą lekcję poglądową ;] Painkiller to obecnie najlepsza gra wyprodukowana w polsce, na świecie na turniejach oprócz w ut, quake czy halo gra się też w painkillera - to niebywały sukces. Gra w polsce jest sprzedawana za śmieszne pieniądze (na początku 20 zł, teraz juz pewnie z 10). Średnia ocen w internecie też wysoka bo ponad 80% (82 podstawka, 76 dodatek a złota edycja 86). Jeżeli nie macie jej w kolekcji to macie czego żałować, painkiller jest naprawdę świetny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widzę że muszę ci zrobić małą lekcję poglądową ;] Painkiller to obecnie najlepsza gra wyprodukowana w polsce, na świecie na turniejach oprócz w ut, quake czy halo gra się też w painkillera - to niebywały sukces. Gra w polsce jest sprzedawana za śmieszne pieniądze (na początku 20 zł, teraz juz pewnie z 10). Średnia ocen w internecie też wysoka bo ponad 80% (82 podstawka, 76 dodatek a złota edycja 86). Jeżeli nie macie jej w kolekcji to macie czego żałować, painkiller jest naprawdę świetny.

Wiem, wiem, po prostu screen mnie nie przekonał. A to naprawdę swietna gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ramach offtopa.

Gra z dodatkiem kosztuje w Meia Marktach 14 zl. W Dodatu wprowadzono HDR , ktorego nie ma w podstawce.

Niestety w parze z dpbra grafa jak na polska produkcje idzie gowniane przelozenie filmow. Wersja USA jest ladniejsza , dlatgo Battle out of Hell wniosl poprawke i na to. Jest to tez jedna z ostatnich gier jakie beda wydane na X'a....

Swoja droga jak na polska gre jest niezle...ale Far Cry to to nie jest...z sieciowek wole Quaka , a ta niestety wielka iloscia broni nie moze zaimponowac...bo ich nie ma.

Ale za 14 zl....wiec czemu nie.

A co najwazniejsze nie lazi na gownianym ChromeED wiec i wyglada ladnie i na zlomach chodzi plynnie. Z polskich gier warto jeszcze wspomniec Chrome , Xpanda i dalej nic...teraz jeszcze Wiedzmin...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A call of juarez i seria eatrh ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Call of Juaraz, to tak naprawdę jeszcze nic nie wiadomo (ale dowiemy się już wkrótce). Seria Earth mi się osobiście nie podobała, ale do listy godnych uwagi polskich gier dopisałbym Polanie i Polanie 2 :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Polanie i Polanie 2 to były gierki :) A Wiedźmin już wyszedł ? :|

DvD wrzucaj screena...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niet, wiedzmina nie ma jeszcze. Ale poczekajmy i na niego i na The Two Worlds. Polska ma szanse sie wybić wreszcie an rynku :)

Czy w tym dziale jest jakas kolejnosc w/g ktorej dany user wrzuca screena? Bo ja nie w temacie jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy w tym dziale jest jakas kolejnosc w/g ktorej dany user wrzuca screena? Bo ja nie w temacie jestem ;)
Screena wrzuca ten, kto odgadnie poprzedniego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A call of juarez i seria eatrh ?

Earth mial dobra czesc a mianowicie 2160 ale Call to dopiero co na dniach ma sie ukazac(choc juz czytalem , jak typ chwalil sie , ze gra tydzienn :D )..zreszta Techland i ich engine...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

oftopick.stop();

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tja koniec offtopa. Dawać kolejną fotke teraz ja zgadnę :P

[CofJuarez faktycznie już jest...ale nie na półkach sklepowych ;) Wiadomo chyba ocb :P ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem, to teraz DvD miał dać screena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DvD miał na to dwa dni - chce się wam jeszcze na niego czekać? Kolejka mu przepadła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Full spectrum warrior

Nie

Z tego co wiem, to teraz DvD miał dać screena

Oj tam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ghost recon advanced warfighter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No to ghost recon advanced warfighter

Nie B)

Żeby nie nabijać sobie postów, napisze dopiero jak ktos poprawnie zgadnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, no nie możę być że mnie zagniesz na strzelance - conflict global storm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...