Knicz 0 Napisano 31 Sierpień 2006 Zgadłem?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 31 Sierpień 2006 lol juz 2 dni temu odrazu odpisałem ale chyba nie doszła wiadomosc ^^ tak ogolnie tak tzn ma konkretna nazwe aczkolwiek chyba bede zmuszony uznac :] bo to dośc niszowa gra wiec ok twoja kolej Knicz - 9 Firekage - 5 Clamoor - 3 Michał - 2 EF - 2 Termi - 1 Hildek - 1 Sammy-s - 1 Qba - 1 AndrzejSnk - 1 Tommy -1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 1 Wrzesień 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 1 Wrzesień 2006 Wiem, grałem w to kiedyś - gra mieściła się na dyskietce Tylko muszę nad tytułem pomyśleć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 1 Wrzesień 2006 DeathTrack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 1 Wrzesień 2006 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EF 0 Napisano 1 Wrzesień 2006 Sky Roads Dowod: http://takegame.com/simulators/pictures/skyroads.jpg Zagadka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 1 Wrzesień 2006 Sokoban najstarszy chyba jaki istnieje z 1984 roku ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EF 0 Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgadza sie. Knicz - 9 Firekage - 5 Clamoor - 4 EF - 3 Michał - 2 Termi - 1 Hildek - 1 Sammy-s - 1 Qba - 1 AndrzejSnk - 1 Tommy -1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 1 Wrzesień 2006 dobra ciekawe jak pojdzie http://img125.imageshack.us/img125/6262/ahq1.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 2 Wrzesień 2006 Parkan II?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 2 Wrzesień 2006 nie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 3 Wrzesień 2006 Tribes Zemsta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 3 Wrzesień 2006 nie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Dobra, wsadzaaj następny. Nikt nie zgadł więc punkt dla ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 4 Wrzesień 2006 wiec jest to James Bond 007 - Nightfire serio serio tera bedzie prościutkie http://img117.imageshack.us/img117/3883/1bigat6.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 supaplex - mój tata grał w to całymi dniami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 5 Wrzesień 2006 ba knicz twoja kolej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Kto nie wie co to już teraz moze się powiesić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 5 Wrzesień 2006 Mafia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Ja myśle że god father ale pewnie się myle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 5 Wrzesień 2006 Ja myśle że god father ale pewnie się myle Nie-e, już jestem pewien, że Mafia: The City of Lost Heaven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 5 Wrzesień 2006 Nie-e, już jestem pewien, że Mafia: The City of Lost Heaven punkt dla ciebie wrzucaj przecież na dole pisze Sam Paulie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 5 Wrzesień 2006 A punktacja chyba następująca: Knicz - 10 Firekage - 5 Clamoor - 5 EF - 3 Michał - 2 Tommy - 2 Termi - 1 Hildek - 1 Sammy-s - 1 Qba - 1 AndrzejSnk - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 5 Wrzesień 2006 nfs4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach