Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2007 To jest prawdopodobnie WWF SmackDown! Just Bring It, ale chyba miały być tylko gry na PC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 2 Czerwiec 2007 (edytowane) NO i ta jest gra na PC tyle że wciąż niezgadliście poddajecie sie? ;p Edytowane 2 Czerwiec 2007 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 3 Czerwiec 2007 No chyba nie ma sensu czekać kolejnych dni byliście blisko a jednocześnie tak daleko WWE RAW Knicz - 62 Firekage - 31 Sammy-s - 31 Havoc - 27 Tommy - 26 Michał - 25 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 Qba - 6 AndrzejSnk - 6 DvD - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano - 1 Syde Syrius - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 3 Czerwiec 2007 screamer 4x4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 3 Czerwiec 2007 Heh, good Knicz - 63 Firekage - 31 Sammy-s - 31 Havoc - 27 Tommy - 26 Michał - 25 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 Qba - 6 AndrzejSnk - 6 DvD - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano - 1 Syde Syrius - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 3 Czerwiec 2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 3 Czerwiec 2007 Scarface? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 4 Czerwiec 2007 no Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Czerwiec 2007 offroad 4x4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 5 Czerwiec 2007 Geo, ale Havoc jeszcze nie dał screena ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 5 Czerwiec 2007 (edytowane) Geo żyje poprzednią stroną już myślę nad kolejnym, zaraz się coś rzuci na ruszt Mysle ze latwe dosyc Knicz - 63 Firekage - 31 Sammy-s - 31 Havoc - 28 Tommy - 26 Michał - 25 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 Qba - 6 AndrzejSnk - 6 DvD - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano - 1 Syde Syrius - 1 Edytowane 5 Czerwiec 2007 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 5 Czerwiec 2007 (edytowane) "Hehehe" (warto być maniakiem - cytat z reklamy RTV EURO AGD) - gra to oczywiście "Sniper Elite" Edytowane 5 Czerwiec 2007 przez Overcloced Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 5 Czerwiec 2007 no rzecz jasna, wiec czekamy na kolejnego screena. niezapomnij o punktacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 8 Czerwiec 2007 Overcloced no wrzucaj Knicz - 63 Firekage - 31 Sammy-s - 31 Havoc - 28 Tommy - 26 Michał - 25 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 Qba - 6 AndrzejSnk - 6 DvD - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano - 1 Syde Syrius - 1 Overcloced - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 9 Czerwiec 2007 Łokej! To nie powinno być trudne dla fanów serii (i czytelników CD-A)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 9 Czerwiec 2007 Prince of Persia The Two Thrones Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 9 Czerwiec 2007 1. Takich nie wolno, tylko screeny z gier 2. To PoP: Dwa Trony 3. CDA to szajs EDIT: Gat demyt Havoc ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 9 Czerwiec 2007 (edytowane) HAHA A macie kobitki kolejnego screena ;] lepiej sie pospieszcie bo to latwizna Edytowane 9 Czerwiec 2007 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 9 Czerwiec 2007 (edytowane) REVOLT nie wiem czy to coś zmienia ale zdaje mi się że ta gra już tu kiedyś była. Edytowane 9 Czerwiec 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 9 Czerwiec 2007 1. Takich nie wolno, tylko screeny z gier 2. To PoP: Dwa Trony 3. CDA to szajs 1. Dobra, następnym razem dam NORMALNEGO screena. 2. Się zgadza! 3. Dlaczego twierdzisz, że CD-A to szajs(z)? Smuggler odrzucił twoje zaloty? A może zostałeś przekabacony na ciemną stronę mocy przez wściekłych antyfanów? Powiem krótko - wkur...iają mnie ludzie, którzy twierdzą, że coś jest "be" bez podania konkretnych powodów (bez obrazy, to tak na przyszłośc...) PS. Sorry za offtop! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 9 Czerwiec 2007 3. Dlaczego twierdzisz, że CD-A to szajs(z)? Smuggler odrzucił twoje zaloty? A może zostałeś przekabacony na ciemną stronę mocy przez wściekłych antyfanów? Powiem krótko - wkur...iają mnie ludzie, którzy twierdzą, że coś jest "be" bez podania konkretnych powodów (bez obrazy, to tak na przyszłośc...) Ja napisałem cały artykuł o tym, dlaczego nie trawię CDA, dla nieistniejącego już zinu Deadline A ta gra to rzeczywiście Re-Volt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 9 Czerwiec 2007 Ja napisałem cały artykuł o tym, dlaczego nie trawię CDA, dla nieistniejącego już zinu Deadline : Może odnajdziesz go gdzieś w najciemniejszych zakamarkach twardego dysku i przytoczysz na tym oto czcigodnym forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 9 Czerwiec 2007 Sza chlopoki nie godoc o pirdolach! Maniak rzucaj screena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 9 Czerwiec 2007 (edytowane) Knicz - 63 Firekage - 31 Sammy-s - 31 Havoc - 29 Tommy - 26 Michał - 25 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 Qba - 6 AndrzejSnk - 6 DvD - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 MANIAK - 2 Owiec - 1 Termi - 1 Furmano - 1 Syde Syrius - 1 Overcloced - 1 EDIT:Sorki Havoc, poprostu zkopiowałem poprzednią punktację jaką znalazłem i dorzuciłem sobie punkt stąd ten błąd. Edytowane 10 Czerwiec 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 9 Czerwiec 2007 Szczerze to nie wiem Ale jedno wiem, punkta mi niepodliczyles jakbys mogl edytowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach