Michał 0 Napisano 8 Marzec 2007 to si? nazywa nieprzychylnosc rzeczy martwych, nadusi?em 2 zamiast jedynki, bo w koncu kolo siebie, a i w pokoju ciemno bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 8 Marzec 2007 dobra punkt dla Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 10 Marzec 2007 doczekamy sie screena kiedys? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 10 Marzec 2007 Knicz - 48 Sammy-s - 27 Firekage - 24 Tommy - 21 Havoc - 21 Michał - 20 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 PS RÓBCIE TEN SPIS PUNKTÓW, A NIE, ŻE MUSIAŁEM SIę 3 STRONY COFAć I WSZYSTKO LICZYć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 11 Marzec 2007 Strzelę: Hitman [on też strzelał] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 11 Marzec 2007 Tom Clancy's Rainbow Six Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 12 Marzec 2007 Geo - Nie Havoc - ile razy mam mówić, że wymagam dokładnych odp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 12 Marzec 2007 Tom Clancy's Rainbow Six Rogue Spear: Black Thorn? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 14 Marzec 2007 Tommy +1 Knicz - 48 Sammy-s - 27 Firekage - 24 Tommy - 22 Havoc - 21 Michał - 20 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 14 Marzec 2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 15 Marzec 2007 mh..red faction? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 15 Marzec 2007 Knicz - 48 Sammy-s - 27 Firekage - 24 Tommy - 22 Havoc - 22 Michał - 20 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 17 Marzec 2007 eee halo? może z łaski swojej wrzuć tego screena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 17 Marzec 2007 a znaj laske pana ;p zaraz zaraz nie mialem ostatnio na to czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 17 Marzec 2007 Rainbow six vegas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 17 Marzec 2007 tia Knicz - 49 Sammy-s - 27 Firekage - 24 Tommy - 22 Havoc - 22 Michał - 20 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 17 Marzec 2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 17 Marzec 2007 broken sword: aniol smierci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 17 Marzec 2007 ile razy mam mówić, że wymagam dokładnych odp? ^^ - jak kuba bogu, tak bóg kubie Odczep TY sie od Kuby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 17 Marzec 2007 Browen Sword The Angeld of Death Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 18 Marzec 2007 ta Knicz - 49 Sammy-s - 27 Firekage - 25 Tommy - 22 Havoc - 22 Michał - 20 Geo - 9 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 5 SimoN - 4 michasiek - 2 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 18 Marzec 2007 fuck, ale dla kogo tak? bo ja edytowalem posta zamiast dawac nowego, a widze i Firekage napisał odp :S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 18 Marzec 2007 no to przyznaj sie o ktorej edytowales, jakby nie patrzec w takim wypadku twoja pierwsza odpowiedz byla bledna wiec jesli po firekage to on dostaje punkta prawda? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 18 Marzec 2007 to było tak, że przeczytałem post knicza jak jeszcze Firekage nie napisał, włączyłem edycję i zmieniłem zakładke, później wróciłem i zedytowałem nie odswiezajac wiec nie wiem czy jego post juz byl... dobra nie bedziemy robic szumu, Zadawaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 18 Marzec 2007 No to prosze: I aby nie bylo niedomowien. Piszac odpowiedz do zdjecia nie bylo jeszcze zedytownego posta. Ja nie widzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach