Tommy 6 Napisano 15 Styczeń 2007 Heh, CM07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 15 Styczeń 2007 naturalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 15 Styczeń 2007 Knicz - 44 Sammy-s - 26 Tommy - 19 Havoc - 18 Firekage - 18 Michał - 14 Geo - 8 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 3 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 15 Styczeń 2007 Max Payne 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 15 Styczeń 2007 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 15 Styczeń 2007 Hah gra, którą dziś skończyłem po paru tygodniach krótkiego grania, Max Payne. Niezapomne jak 6 lat temu w to grałem, mmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 15 Styczeń 2007 Hah gra, którą dziś skończyłem po paru tygodniach krótkiego grania, Max Payne. Niezapomne jak 6 lat temu w to grałem, mmm To już 6lat? O kufka...niepomyślałbym nawet, jak to zleciało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 16 Styczeń 2007 Knicz - 44 Sammy-s - 26 Tommy - 19 Havoc - 18 Firekage - 18 Michał - 14 Geo - 8 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 4 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 16 Styczeń 2007 A to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 19 Styczeń 2007 już po czasie ... Knicz - 44 Sammy-s - 26 Tommy - 19 Havoc - 18 Firekage - 18 Michał - 14 Geo - 8 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 5 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 19 Styczeń 2007 Heh Netsoccer Potem dam kolejnego screena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Styczeń 2007 Heh Netsoccer Potem dam kolejnego screena. Dawaj, dawaj, trzeba trochę punktów nabić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 20 Styczeń 2007 Proszę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 20 Styczeń 2007 Planescape Torment. Jeden z najlepszych CRPG w jakie gralem. Bije mojego killerka z PSX'a to jest FF7 oraz Vagranta , Baldurs Gate przy tym to zenada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 20 Styczeń 2007 Dokładnie. Knicz - 44 Sammy-s - 26 Firekage - 19 Tommy - 19 Havoc - 18 Michał - 14 Geo - 8 EF - 7 Clamoor - 7 DvD - 5 AndrzejSnk - 5 Qba - 5 Hildek - 2 Owiec - 1 Termi - 1 MANIAK - 1 Furmano – 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 21 Styczeń 2007 A wiec: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 22 Styczeń 2007 Toca 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 22 Styczeń 2007 O...nie nie nie nie....pudlo. Nie pamietam aby RD2 czy RD3 miala kokpit.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 22 Styczeń 2007 Teraz palne, Grand Turismo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 22 Styczeń 2007 O...nie nie nie nie....pudlo. Nie pamietam aby RD2 czy RD3 miala kokpit.... Mhh poważnie? NIe wiedziałem. No to i ja palnę, może GTR? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 23 Styczeń 2007 Mhh poważnie? NIe wiedziałem. No to i ja palnę, może GTR? Eh..znowu uzylem skrotow myslowych i zostalem zjechany....Wyjasnie to pozniej To nie GTR. Pudlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Styczeń 2007 Eh..znowu uzylem skrotow myslowych i zostalem zjechany....Wyjasnie to pozniej To nie GTR. Pudlo. Ja naprawdę nie wiedziałem To nie było zjechanie. Z Tocą raz się zetknąłem tylko Ale wydawało mi się że ma kokpit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 23 Styczeń 2007 Ja naprawdę nie wiedziałem To nie było zjechanie. Z Tocą raz się zetknąłem tylko Ale wydawało mi się że ma kokpit. RD2 ma , RD3 nie wiem...ale nie to bylo sensem mojego posta.... Dam wam podpowiedz...tam na zdjeciu macie nazwe gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Styczeń 2007 Dam wam podpowiedz...tam na zdjeciu macie nazwe gry Ja tam widze dwa wyrazy, Seat Championship? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Styczeń 2007 Race - The WTCC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach