Knicz 0 Napisano 25 Wrzesień 2006 Diablo 2 - moment w którym tyrael rozmawia z nami przed wkroczeniem do świątyni(?) diablo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 25 Wrzesień 2006 Diablo 2 - moment w którym tyrael rozmawia z nami przed wkroczeniem do świątyni(?) diablo Buu, moje koffane Diablo ktoś zarzucił a ja nie miałem okazji odgadnąć screena... Ps. Moment w którym Tyrael mówi kwestię w stylu "więc dalej, prosto w legowisko grozy" i postać nie wkracza do świątynii Diablo a do Sanktuarium Chaosu skoro mamy być dokładni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 25 Wrzesień 2006 Co to? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 25 Wrzesień 2006 Hmmm, Diabełko first? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 25 Wrzesień 2006 Heh...może kiedyś zrozumiem ten cał fenomen diablo...może Dajesz Tommy next sreena ;p Musze punkty nabić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 25 Wrzesień 2006 Tak, to diablo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 25 Wrzesień 2006 Diablo 2 - moment w którym tyrael rozmawia z nami przed wkroczeniem do świątyni(?) diablo właściwie to dając zabujczynię na screenie liczyłem na odpowiedź diablo 2 Lord of Destruction ale tak też może być Buu, moje koffane Diablo ktoś zarzucił a ja nie miałem okazji odgadnąć screena... Ps. Moment w którym Tyrael mówi kwestię w stylu "więc dalej, prosto w legowisko grozy" i postać nie wkracza do świątynii Diablo a do Sanktuarium Chaosu skoro mamy być dokładni nie tyrael tylko Hadriel skoro mamy być dokładni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 25 Wrzesień 2006 Knicz - 14 Sammy-s - 8 Clamoor - 7 EF - 6 Firekage - 6 Tommy - 5 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Havoc - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 I zagadka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 26 Wrzesień 2006 TOCA1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 26 Wrzesień 2006 TOCA1? Na bank nie. Soreks za offtopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 26 Wrzesień 2006 Le mans 24? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Wrzesień 2006 Le mans 24? Któż inny mógłby zgadnąć... brawo Knicz Knicz - 15 Sammy-s - 8 Clamoor - 7 EF - 6 Firekage - 6 Tommy - 5 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Havoc - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 26 Wrzesień 2006 Mam nadzieję że proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Wrzesień 2006 Worms Forts: Oblężenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Wrzesień 2006 Knicz - 15 Sammy-s - 8 Clamoor - 7 Tommy - 6 EF - 6 Firekage - 6 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Havoc - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Jestem pewien, więc pozowlę sobie na wrzutkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 26 Wrzesień 2006 Sniper czy tam Snajper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Wrzesień 2006 Sniper czy tam Snajper Zaskoczyłeś mnie, Sammy-s rlz! Knicz - 15 Sammy-s - 9 Clamoor - 7 Tommy - 6 EF - 6 Firekage - 6 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Havoc - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 26 Wrzesień 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 27 Wrzesień 2006 The Longest Journey? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 27 Wrzesień 2006 A nie Syberia? TLJ ma zdaje się inny layout, menu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 27 Wrzesień 2006 Keepsake??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 27 Wrzesień 2006 Paradaise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 27 Wrzesień 2006 Paradise - Knicz zadajesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 27 Wrzesień 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 27 Wrzesień 2006 Peter Jackson's King Kong? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach