Michał 0 Napisano 21 Wrzesień 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 21 Wrzesień 2006 Coś popsułeś link bo nie da się powiększyć miniatury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 21 Wrzesień 2006 Flyff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 21 Wrzesień 2006 albo ragnarok online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 21 Wrzesień 2006 sammy ma racje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 21 Wrzesień 2006 tak Sammy ma racje, punkt dla niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 21 Wrzesień 2006 Knicz - 13 Firekage - 6 Clamoor - 6 Sammy-s - 6 EF - 4 Michał - 3 Tommy - 2 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 21 Wrzesień 2006 Tajemnica Zaginionej Jaskini (Secret of the Lost Cavern) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 22 Wrzesień 2006 Bingo! Zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Wrzesień 2006 Nie mam serce więc niech będzie coś łatwego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Wrzesień 2006 Call of Juarez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Wrzesień 2006 Oczywiście trafiony. Teraz ty ;] Daj znowu cos łatwego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Wrzesień 2006 Oczywiście trafiony. Teraz ty ;] Daj znowu cos łatwego Popieram, dawajcie łatwiejsze screeny umożliwiając i 'noobom' zdobycie punkcików Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Wrzesień 2006 Knicz - 13 Sammy-s - 7 Firekage - 6 Clamoor - 6 EF - 4 Michał - 3 Tommy - 2 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 Havoc - 1 A oto mój banał dla was: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Wrzesień 2006 Wiem, grałem Jedna z nielicznych strategii która mnie wciągnęła - TROPICO //w pudełku z grą bodaj nawet szejkera można było znaleźć jeśli dobrze kojarzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Wrzesień 2006 zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Wrzesień 2006 Knicz - 13 Sammy-s - 7 Firekage - 6 Clamoor - 6 EF - 4 Tommy - 3 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 Havoc - 1 A oto zagadka, równie prosta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Wrzesień 2006 Deus Ex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Wrzesień 2006 Deus Ex Szybko i świetnie, mówiłem że proste... Knicz - 13 Sammy-s - 7 Firekage - 6 Clamoor - 6 EF - 4 Tommy - 3 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Havoc - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Wrzesień 2006 Nie wiem jak wy ale dobre lata temu zagrywałem w to na infie w podstawówce Ktoś zna tego "klasyka"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Wrzesień 2006 Road Rush - klasyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Wrzesień 2006 Hehe...brawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 24 Wrzesień 2006 Dzisiaj już takich gier jak RR nie robią ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 24 Wrzesień 2006 Knicz - 13 Sammy-s - 8 Firekage - 6 Clamoor - 6 EF - 4 Tommy - 3 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Havoc - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 Proszę o dokładny tytuł gry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EF 0 Napisano 24 Wrzesień 2006 Sam and Max: Hit the road Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach