MILANS 30 Napisano 23 Lipiec 2006 [img= link do zdjęcia ] obrazek możesz wrzucić na imageshack.us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 23 Lipiec 2006 A wiec..zobaczymy co to da http://img145.imageshack.us/my.php?image=cosdp6.jpg Jedziemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EF 0 Napisano 23 Lipiec 2006 A wiec..zobaczymy co to da http://img145.imageshack.us/my.php?image=cosdp6.jpg Jedziemy. <{POST_SNAPBACK}> Freelancer Teraz ja. Tez z tematyki kosmiecznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
termi 0 Napisano 23 Lipiec 2006 Star Wars: Empire at War? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EF 0 Napisano 24 Lipiec 2006 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 24 Lipiec 2006 X3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
termi 0 Napisano 25 Lipiec 2006 hm, chyba czas na potwierdzenia minął... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 26 Lipiec 2006 podpowiedz !!! ja tez dalem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EF 0 Napisano 26 Lipiec 2006 X3? <{POST_SNAPBACK}> Juz mialem nadzieje, ze nikt nie zgadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 26 Lipiec 2006 Knicz - 3 Termi - 1 Michał - 1 Firekage - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 1 Sierpień 2006 No co? Nikt nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 1 Sierpień 2006 No co? Nikt nie wie? <{POST_SNAPBACK}> Fable? ale chyba raczej nie za trudne dałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 1 Sierpień 2006 Podpowiedź: Bohater gry jest obdarzony mocami PSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 1 Sierpień 2006 Na usta cisnie mi sie Psychic Force...ale ze screena typ podobyny do Shadowmena... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 1 Sierpień 2006 podpowiedź 2: Bohater ma amnezję podpowiedź 3: gra wyszla mniej więcej w tym samym okresie co psi ops Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 3 Sierpień 2006 podpowiedź 2: Bohater ma amnezję podpowiedź 3: gra wyszla mniej więcej w tym samym okresie co psi ops <{POST_SNAPBACK}> to ja poprosze podpowiedż 4: PW z pytaniem co to za gra do takiego jednego ushera z nickiem zaczynającym się na K - co ty na to Oczywiśćie zapytany musi odpowiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 3 Sierpień 2006 ech to second sight. Knicz - 4 Termi - 1 Michał - 1 Firekage - 1 Kolejny screen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 3 Sierpień 2006 Czy to przypadkiem nie jest XIII ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 3 Sierpień 2006 Zgadłeś, wrzucaj Knicz - 4 Termi - 1 Michał - 1 Firekage - 1 Hildek - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 4 Sierpień 2006 Może mało trudne ale...na początek w sam raz Przepraszamy, ale dynamiczne strony w tagach nie są dopuszczalne. Nie wiem o co cohdzi więc dam link http://img222.imageshack.us/my.php?image=9...creen001pc4.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 4 Sierpień 2006 Wiem ale nie zgaduję - nabijcie sobie wy punktów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 4 Sierpień 2006 I tak tu sie pkt nie liczą...chociaż jak kto sądzi Zgadnij i wrzucaj następne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 4 Sierpień 2006 battlefield jakis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 4 Sierpień 2006 Może mało trudne ale...na początek w sam raz Przepraszamy, ale dynamiczne strony w tagach nie są dopuszczalne. Nie wiem o co cohdzi więc dam link http://img222.imageshack.us/my.php?image=9...creen001pc4.jpg <{POST_SNAPBACK}> nie wiem może to CS? PS taki ze mnie niedzielny gracz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 4 Sierpień 2006 To nowy "Gost Rekon"(GRAW.) Ghost Recon Advanced Warfighter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach