MILANS 30 Napisano 4 Listopad 2006 W media markt za 99 zl z padem logitecha. standardowo pad jest dorzucany do gry czy to promocja jakas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 4 Listopad 2006 Promocja, standardowo pad był dorzucany tylko do gry "Polska Gola!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 10 Listopad 2006 no i stało się, dorwałem Carbona. I załuje, okropny jest. O ile w poprzednich częściach można było mówić o jakiś odskoczniach od arcade to tutaj już nie. Co będzie w kolejnych NFSach? Zbieranie rakiet i beczek oleju oraz częstowanie nimi oponentów? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 10 Listopad 2006 Soreks za offtop ale milosnikom wyscigow polecam GT Legends lug GTR za 50 zl lub czekac do 24.11 bo podobno GTR 2 ma byc w rewolucji cenowej za 29 zl. A co do Carbona. Juz po demie wiedzialem , ze to bedzie kupa. Nic nowego a sam tuning to od razu "dostep" do wszystkich czesci jakie moglismy zakupic we wczesniejszych odslonach. Kapa i do tego gownianie wyglada odpalona na maxie przy MW. O modelu jazdy nie pisze bo tutaj moglbym "eposa" popelnic>>>gorzej niz zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 25 Listopad 2006 Nareszcie dotarł do mnie Carbon. I o dziwo wszystko chodzi mi płynniutko, żadnych problemów... no może poza jednym. Samochody biorące udział w wyścigu mają wszystkie srebrną, metaliczną karoserię (łącznie z moim i nie daje tu nic przemalowanie na inny kolor). Da się coś z tym zrobić? Jakieś stery do grafy albo cóś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 5 Grudzień 2006 Najnowsze stery instaluj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach