Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Tomek{Xtreme}

Brakujące elementy w przeglądarce

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem otóż w mojej przeglądarce a używam Opery, nie mogę oglądać filmów , np. na stronie gry-online do większości gier dodany jest filmik, którego nie mogę otworzyć. W miejscu gdzie powinien się otworzyć jest komunikat "Wymagana wtyczka", więc wciskam i przenosi mnie na stronę Microsoftu skąd mam pobrać WMP. Dobra, ściągnąłem ale problem nadal występuje. Co zadziwiające w przeglądarce IE tego błędu nie ma. O co chodzi ?

Teraz drugi problem, przeglądarka nie wyświetla mi obrazów shockvawe, instaluje wtyczke i nic, co dziwne w IE też nie działa, a instalator Shockvawe Flash Player, twierdzi, że jest zainstalowany. Nic nie rozumiem, dlatego proszę was o pomoc.

Dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam,

Mam problem otóż w mojej przeglądarce a używam Opery, nie mogę oglądać filmów , np. na stronie gry-online do większości gier dodany jest filmik, którego nie mogę otworzyć. W miejscu gdzie powinien się otworzyć jest komunikat "Wymagana wtyczka", więc wciskam i przenosi mnie na stronę Microsoftu skąd mam pobrać WMP. Dobra, ściągnąłem ale problem nadal występuje. Co zadziwiające w przeglądarce IE tego błędu nie ma. O co chodzi ?

Teraz drugi problem, przeglądarka nie wyświetla mi obrazów shockvawe, instaluje wtyczke i nic, co dziwne w IE też nie działa, a instalator Shockvawe Flash Player, twierdzi, że jest zainstalowany. Nic nie rozumiem, dlatego proszę was o pomoc.

Dziękuję

F12 --> pozaznaczaj obsługe wszystkiego

jesli chodzi o Jave pomoże napewno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem został rozwiązany.

Odinstalowanie Opery nic nie dało, więc postanowiłem wyczyścić rejestr ze wszystkich wpisów związanych z Operą, wywaliłem wszystkie pliki, i ku mojemu zdziwnieu zadziałało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem podobnie przez jakiś czas z operą w wersji 8.54. Po zainstalowaniu dziewiątki wszystko sie samo naprawiło. Zachwycony jestem najnowszą odsłoną :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie 9 to nic ciekawego - to samo, było by wszystko dobrze, gdyby nie idiotyczny program bittorrent wbudowany w Operę. Pomimo wyłączenia go, jak pobieram torrenty ze stronek to on się i tak włącza.

Dlatego pozostaje przy wersji 8.54.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...