Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Havoc

Spolszczenie do Win XP

Rekomendowane odpowiedzi

Problem jest taki. Jak zrobić z niemieckiego windowsa polskiego? :D Nie chce formatować itp. bo zależy mi na zostawieniu wszystkich sterów i programów. Komp nie jest mój a że wszystko już tam działą jak powinno przydałby się sam patch polonizujący. Istnieje coś takiego? Albo czy ewentualnie sama instalacja windowsa bez formatu zmieni język a soft będzie dzialał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Problem jest taki. Jak zrobić z niemieckiego windowsa polskiego? :D Nie chce formatować itp. bo zależy mi na zostawieniu wszystkich sterów i programów. Komp nie jest mój a że wszystko już tam działą jak powinno przydałby się sam patch polonizujący. Istnieje coś takiego? Albo czy ewentualnie sama instalacja windowsa bez formatu zmieni język a soft będzie dzialał?

nie wiem czy jest coś takiego z niemieckiej wersji językowej na inną ale poszukaj coś w stylu Multilingual User Interface Pack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka paczka zajmuje poodobno dobrych parę CD i dlatego nawet nie szukałem, ale może jednak się skuszę ;]

Jak ktoś ma inne pomysły to czekam ;)

To może inaczej, powiedzcie mi tylko jakie ma skutki aktualizacja windy, zainstalowanie XP na XP. Co z tymi sterami i reszta, skasuje czy będzie wszystko działać?? Język napewno się zmieni więc by mi to pasowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrób sobie obraz np. ghostem a potem eksperymentuj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zrób sobie obraz np. ghostem a potem eksperymentuj

http://forum.pccentre.pl/index.php?showtop...d=25061&st=20

iiii jasne ;)

dobra w sumie znajomy mówi że nagranie windy na starą niczego nie skasuje więc powinno działać :) Zobaczy się później jak się dobiore do laptopów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...