Havoc 8 Napisano 19 Czerwiec 2006 Problem jest taki. Jak zrobić z niemieckiego windowsa polskiego? Nie chce formatować itp. bo zależy mi na zostawieniu wszystkich sterów i programów. Komp nie jest mój a że wszystko już tam działą jak powinno przydałby się sam patch polonizujący. Istnieje coś takiego? Albo czy ewentualnie sama instalacja windowsa bez formatu zmieni język a soft będzie dzialał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 19 Czerwiec 2006 Problem jest taki. Jak zrobić z niemieckiego windowsa polskiego? Nie chce formatować itp. bo zależy mi na zostawieniu wszystkich sterów i programów. Komp nie jest mój a że wszystko już tam działą jak powinno przydałby się sam patch polonizujący. Istnieje coś takiego? Albo czy ewentualnie sama instalacja windowsa bez formatu zmieni język a soft będzie dzialał? <{POST_SNAPBACK}> nie wiem czy jest coś takiego z niemieckiej wersji językowej na inną ale poszukaj coś w stylu Multilingual User Interface Pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 19 Czerwiec 2006 Taka paczka zajmuje poodobno dobrych parę CD i dlatego nawet nie szukałem, ale może jednak się skuszę ;] Jak ktoś ma inne pomysły to czekam To może inaczej, powiedzcie mi tylko jakie ma skutki aktualizacja windy, zainstalowanie XP na XP. Co z tymi sterami i reszta, skasuje czy będzie wszystko działać?? Język napewno się zmieni więc by mi to pasowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 20 Czerwiec 2006 zrób sobie obraz np. ghostem a potem eksperymentuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 20 Czerwiec 2006 zrób sobie obraz np. ghostem a potem eksperymentuj <{POST_SNAPBACK}> http://forum.pccentre.pl/index.php?showtop...d=25061&st=20 iiii jasne dobra w sumie znajomy mówi że nagranie windy na starą niczego nie skasuje więc powinno działać Zobaczy się później jak się dobiore do laptopów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach