jakubcjusz 0 Napisano 11 Czerwiec 2006 Kiedy pojawią się wyniki konkursów: "Heroes Of Might And Magic V" "Pasjonaci gier komputerowych"? Miały być (odpowiednio) 9tego i 6stego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Czerwiec 2006 Kiedy pojawią się wyniki konkursów: "Heroes Of Might And Magic V" "Pasjonaci gier komputerowych"? Miały być (odpowiednio) 9tego i 6stego. <{POST_SNAPBACK}> ekhm szukanie nie boli http://pccentre.pl/Article14092.htm http://pccentre.pl/Article14093.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubcjusz 0 Napisano 12 Czerwiec 2006 Hehe. Ja szukałem... Tylko w konkursach, a nie artykułach. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 13 Czerwiec 2006 i co - wygrałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 13 Czerwiec 2006 i co - wygrałeś? <{POST_SNAPBACK}> Chyba nie wygrał, bo demonstrowałby pewnie już swój szał radości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 13 Czerwiec 2006 A może po prostu jest skromny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 13 Czerwiec 2006 A może po prostu jest skromny? <{POST_SNAPBACK}> Skromni ludzie to rzadkość... taka niestety prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubcjusz 0 Napisano 8 Lipiec 2006 Jak zwykle... Nie wygrałem. Trudno. Ciekawe, kiedy następny konkurs. Mam propozycję: Dreamfall: Najdłuższa Podróż. A może ja jestem za bardzo wymagający..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Luty 2007 Część wątku o konkursie portalu Gazeta.pl przeniosłem do PC Cafe. Zapraszam do dyskusji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 30 Sierpień 2007 Buuu, czemu tak dawno nie było żadnego konkursu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach