Ubuakri 0 Napisano 9 Czerwiec 2006 Jakie sa wg was najwieksze pomylki w dziejach historii Klumb, gdy nazwal rdzennych mieszkancow Ameryki Indianami, czy wybor skladu naszej reprezentacji na mistrzostwa swiata przez Pawla Janasa A moze znacie inne ? piszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Czerwiec 2006 Najwiekszą pomyłką może być wystawienie Rasiaka w dzisiejszym meczu w pierwszym składzie... PS. Grzegorz Rasiak w różnych krajach: Szwecja - Drewnsson Rosja - Drewniczyn Hiszpania - Drewientes Meksyk - Drewnialez Chorwacja - Drevnić Bułgaria - Drewnov Czechy - Drevko Azerbejdżan - Drewnoładze Gruzja - Drevieneszwili Łotwa - Drewnolskis Francja - Drewouin Szkocja - MacDrewno Grecja - Drewnopulos Holandia - Van der Drwaal Włochy - Drewnini, Viuretti Nigeria - Quoda-Quoda Brazylia- Drewninho, Rasialdinho, Rasialdo, Drewnaldinho, Drwalninho, Trocinaldo, Panelinho Dania - Drewsen Anglia - Woodman Finlandia - Drewnianen Korea - Kiy-Pal Drong Niemcy - Drewnenbauer Afganistan - Mohamad Drewnul Paragwaj - Boazerio Portugalia - Joao Drewniao Białoruś - Drewienko Rumunia - Drewnescu Austria - Drewenberger Urugwaj - de los Drewnos Turcja - Drewnürk Kolumbia - Drewinguez Kamerun - Drewno'o Litwa - Drewniauskas, Drevinćilius, Drevnilius Arabia Saudyjska - Al-Drewneri Norwegia - Drągjaer Serbia - Drevnović Boliwia - Drewnillo Węgry - Farönk Armenia - Drewnijan Słowenia - Dźevnović Irlandia - O'Drewnor. O'Deskor Chiny - Drewno Tne-tung Sri Lanka - Drewnasiri Stayaka Jordania - Drewnullah Izrael - Drewienblaum, Drewnienstein USA - Mc'Drewniak Bush Grenlandia - Drewnoqoq Kazachastan - Drewnałdajev Indie - Sri Drewbaba Czeczenia - Drewnałbajev Argentyna - Drewnistuta Kostaryka - Drewnchope Słowacja - Drevnigrajek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Czerwiec 2006 Największą pomyłką są "Kacze doły" jeśli wiecie co mam na myśli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 9 Czerwiec 2006 Nie udany zamach na doemk w którym było zebranie Hitlera i dowódców wojskowych...niewiele brakowało a H. byłby dead już w 42-43, tysiące ofiar mniej Sprowadzenie krzyżaków do Polski!!! ;( Idiota zarządzający reaktorem w czarnobylu który za wszelką cene chciał dokończyć test nowego reaktora....skutki znamy wszyscy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Czerwiec 2006 Wybór Kaczyńskiego. <{POST_SNAPBACK}> Właśnie o tym pisałem we wcześniejszym poście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 9 Czerwiec 2006 Chyba jednak ktoś nie wiedział co masz na myśli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Napisano 9 Czerwiec 2006 Chyba jednak ktoś nie wiedział co masz na myśli <{POST_SNAPBACK}> Nie zauważyłem jego posta ty cyniku . W taki razie dodam jako porażkę prezydenta Busha, nie wiem, czy bym wolał jego, czy Kaczorka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 9 Czerwiec 2006 oczywiscie nie zabaranie Franka ma MS06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 9 Czerwiec 2006 ...i Dudka <{POST_SNAPBACK}> tak ale Franka bardziej szkoda gdyby nie On pewnie nawet nie awansowaliby to MS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
theGamer 0 Napisano 9 Czerwiec 2006 Piechne tez mógł zabrac na MS ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Czerwiec 2006 Piechne tez mógł zabrac na MS ... <{POST_SNAPBACK}> Powiedz proszę, że nie pisałeś poważnie... Piechna? <lol2> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
theGamer 0 Napisano 9 Czerwiec 2006 A dlaczego skoro strzela bramki i byl królem strzelców chyba wiec powinien go zabrac na MŚ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 9 Czerwiec 2006 tyle że piechna po pierwsze jest już dość stary, a po drugie nie ma doświadczenia (pomimo swojego wieku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
theGamer 0 Napisano 9 Czerwiec 2006 Wiem ze jest dosc stary wiec mógł zaryzykowac wkoncu lepiej jego by zabrał a nie Rasiaka.A co do doswadczenia to napewno mu go brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Czerwiec 2006 Piechnę? To już szybciej powołałbym Frankowskiego, Niedzielana, Saganowskiego itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 10 Czerwiec 2006 Piechnę? To już szybciej powołałbym Frankowskiego, Niedzielana, Saganowskiego itp... <{POST_SNAPBACK}> ...Rasiaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 10 Czerwiec 2006 Jakie jest najlepsze zdjęcie Rasiaka? Zdjęcie...z boiska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Conrad 0 Napisano 19 Czerwiec 2006 Kaczyński...teraz Warszawa to miasto policyjne :/ gdzie nie wyjde pojde cokolwiek zawsze musze ICH widziec...sa wszedzie...paranoja Giertych....religia na maturze? a moze hymn przed kazda lekcja ;-) moja osobista...nazwanie poprzedniej dziewczyny zupelnie innym imieniem, to byl lol.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 19 Czerwiec 2006 Kaczyński...teraz Warszawa to miasto policyjne :/ gdzie nie wyjde pojde cokolwiek zawsze musze ICH widziec...sa wszedzie...paranoja <{POST_SNAPBACK}> A jeszcze niedawno wszyscy narzekali, że policji jest za mało. Giertych....religia na maturze? a moze hymn przed kazda lekcja ;-) Zawsze będzie wybór. Według mnie zdawanie historii tańca jest bez sensu, ale Ci co chcą to zdają i wszyscy zadowoleni. Hymn też mam na początku dnia w szkole i też nikt nie narzeka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Conrad 0 Napisano 19 Czerwiec 2006 Ciekawe ciekawe...ja na brak policji nie narzekałem nigdy. Zdają Ci religię, ktorzy chcą, a teraz ma byćpodobno obowiązkowa.. Dobrze, że mnie to już nie dotyczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Czerwiec 2006 Ciekawe ciekawe...ja na brak policji nie narzekałem nigdy. Zdają Ci religię, ktorzy chcą, a teraz ma byćpodobno obowiązkowa.. Dobrze, że mnie to już nie dotyczy. <{POST_SNAPBACK}> Obowiązkowa raczej na pewno nie będzie, to by było sprzeczne z wolnością wyznania. Ma być jedynie do wyboru, ale nic na siłę. Zresztą, jeśli ktoś z góry zakłada że wybiera się do jakiegoś syminarium czy cosik to czemu miałby nie zdawać sobie religii. Na innych uczelniach nie będzie to pewnie silnie premiowany przedmiot jeśli chodzi o przyjęcia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 19 Czerwiec 2006 Ja zostałem "zmuszony" do pisania egzaminu końcowego z religii (prawie matura), a z rana słucham hymnu narodowego i modlitwy! A żyje przecież w państwie skrajnie liberalnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi