Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Ubuakri

Nintendo DS

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje zakup nds'a, wiele sie mowi o tym ze jest innowacyjny itp.

Czy ktos z was moglby mi go o wiele bardzoej przyblizyc, co nieco o grach, momzliwosciach :) tylko nie czyste info ze strony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam pojawił się u nas obszerny artykuł dotyczącycy DSa.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Planuje zakup nds'a, wiele sie mowi o tym ze jest innowacyjny itp.

Czy ktos z was moglby mi go o wiele bardzoej przyblizyc, co nieco o grach, momzliwosciach :) tylko nie czyste info ze strony :)

Mój kumpel kupił sobie nds... dotykowy erkan i te sprawy. Bedzie chyba że jest ;p lrzejsza wersja nds`a która sprzedaje się w japoni jak świerze bułeczki :>. Mój kumpel pograł pograł i odłożył. Czy warto ? moim zdaniem kup sobie i za pół roku oddaj :P lub sprzedaj ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam na zpole z siostrom wedlug mnie byl to nawet dobry zakup lecz to zalezy od tego jaka gre kupisz jeszli weznies sobie jakas gdzie muszisz sie uganiac za jakims kundlem lub kotem to lepiej to zostaw bo odlozysz to po tygodniu upatrz ze cos takiego co przyciagnie twoja uwage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam zakupiłem ostatnio używane Nintendo ds life. Mam kłopoty z połączeniem WiFi. Wszedłem na główną stronę Nintendo ale za bardzo nie rozumiem co tam pisze. Gdyby ktoś mógł pomóc mi z tym Nintendo to bardzo bym prosił. Zależy mi żeby z kolegami wymieniać się pokemonami!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki router i jak wygląda konfiguracja wifi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jaki router i jak wygląda konfiguracja wifi...

po pierwsze nie wiem co to ten ruter i próbowałem przy pomocy kolegi skonfigurować WIFI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...