Ubuakri 0 Zgłoś Napisano 8 Czerwiec 2006 Planuje zakup nds'a, wiele sie mowi o tym ze jest innowacyjny itp. Czy ktos z was moglby mi go o wiele bardzoej przyblizyc, co nieco o grach, momzliwosciach tylko nie czyste info ze strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 8 Czerwiec 2006 Z tego co pamiętam pojawił się u nas obszerny artykuł dotyczącycy DSa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Zgłoś Napisano 9 Czerwiec 2006 Planuje zakup nds'a, wiele sie mowi o tym ze jest innowacyjny itp. Czy ktos z was moglby mi go o wiele bardzoej przyblizyc, co nieco o grach, momzliwosciach tylko nie czyste info ze strony <{POST_SNAPBACK}> Mój kumpel kupił sobie nds... dotykowy erkan i te sprawy. Bedzie chyba że jest ;p lrzejsza wersja nds`a która sprzedaje się w japoni jak świerze bułeczki :>. Mój kumpel pograł pograł i odłożył. Czy warto ? moim zdaniem kup sobie i za pół roku oddaj lub sprzedaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ubuakri 0 Zgłoś Napisano 9 Czerwiec 2006 Dzieki, takiej odpowiedzi oczekiwalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogurt 0 Zgłoś Napisano 11 Czerwiec 2006 Pytaj o konkrety, a ja odpowiem na wszystkie pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ubuakri 0 Zgłoś Napisano 11 Czerwiec 2006 A moglbys zagadac na gg moj nr : 2009186 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
king of elfs 0 Zgłoś Napisano 30 Lipiec 2008 ja mam na zpole z siostrom wedlug mnie byl to nawet dobry zakup lecz to zalezy od tego jaka gre kupisz jeszli weznies sobie jakas gdzie muszisz sie uganiac za jakims kundlem lub kotem to lepiej to zostaw bo odlozysz to po tygodniu upatrz ze cos takiego co przyciagnie twoja uwage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki757 0 Zgłoś Napisano 29 Lipiec 2009 Witam zakupiłem ostatnio używane Nintendo ds life. Mam kłopoty z połączeniem WiFi. Wszedłem na główną stronę Nintendo ale za bardzo nie rozumiem co tam pisze. Gdyby ktoś mógł pomóc mi z tym Nintendo to bardzo bym prosił. Zależy mi żeby z kolegami wymieniać się pokemonami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 29 Lipiec 2009 jaki router i jak wygląda konfiguracja wifi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki757 0 Zgłoś Napisano 9 Sierpień 2009 jaki router i jak wygląda konfiguracja wifi... po pierwsze nie wiem co to ten ruter i próbowałem przy pomocy kolegi skonfigurować WIFI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki757 0 Zgłoś Napisano 11 Sierpień 2009 jak by ktoś mógł pomóc to mój numer gg 7573535 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach