czintos 0 Napisano 7 Czerwiec 2006 Mam do was pytanie czy istnieje spolszczenie do Warcraft 3? Wiem, że gra była wydana w polskiej wersji językowej. Ale wczoraj przyjechał do mnie kuzyn z angli i przywiózł tą gierke no i luź bo lubie Warcrafta ale ni wząb nie rozumiem o co tam idzie a chciałbym i stąd moje pytanie. Z góry dzięki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 7 Czerwiec 2006 Zasmucę cię, nie ma go. Spójrz na forum portal24h.pl może ktoś zrobił i umieścił na rapidshare albo innej stronie. Ale na samym portalu (tutaj są wszystkie PL do gier) nie ma go. Więc sznasa nikła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 7 Czerwiec 2006 Mam do was pytanie czy istnieje spolszczenie do Warcraft 3? Wiem, że gra była wydana w polskiej wersji językowej. Ale wczoraj przyjechał do mnie kuzyn z angli i przywiózł tą gierke no i luź bo lubie Warcrafta ale ni wząb nie rozumiem o co tam idzie a chciałbym i stąd moje pytanie. Z góry dzięki za odpowiedzi. <{POST_SNAPBACK}> A ja radze żebyś pouczył się angielskiego zamiast ******* albo poprostu kupił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 7 Czerwiec 2006 A ja radze żebyś pouczył się angielskiego zamiast ******* albo poprostu kupił <{POST_SNAPBACK}> Hej nie przeadzaj facet! Nie od tego są firmy lokalizujące gry żeby każdy się musiał uczyć englisza. Nie mieszkamy w Anglii tylko w Polsce (tak wiem, nic w tym fajnego) i już. Zamknijcie ten temat bo zaraz będzie wojna Nie rozumiem czemu się każdy tak czepia ludzi chcących zagrać w coś w rodzimej wersji językowej :/ Ja czekam od 2 lat na PL kotora 2, a jakoś angielski znam, jednak w rpg wolę rozumieć dosłownie wszysto bo tu się liczy fabuła, więc nie wyskakuj z tkaimi ******* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czintos 0 Napisano 7 Czerwiec 2006 O dokładnie Havoc zgadzam się z Tobą i dzięki wielkie za podpowiedź poszukam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach