Rumpi 0 Napisano 1 Czerwiec 2006 Witam, mam laptopa Acer 2423WXMi i chciałem na nim uruchomić FPP - wiem, że standardowe adapterki USB-LPT są jednokierunkowe i nie da się na nich tego zrobić. Nie wie ktoś jak wybrnąć z tematu i uruchomić tego pieprzonego FPP?? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 1 Czerwiec 2006 Czy tylko ja nie wiem co to FPP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 1 Czerwiec 2006 zawsze myślałem że FPP to First Person Shooter ale widać się myliłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 2 Czerwiec 2006 Jedyne co mi się na googlach rzuciło to takie coś co jakby rozszerza możliwośći lcdka o pivot, rurka na której można go zawiesić i obracać itd ;] Ale w laptopie takie coś chyba nie przejdzie, no może że wyrwiesz ekran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grygus 0 Napisano 2 Czerwiec 2006 FPP? Tutaj chodzi chyba raczej o EPP czyli Enhanced Parallel Port. Wtedy jest możliwa dwukierunkowa transmisja z dużą prędkością . Hmmm tutaj chyba pozostaje tylko kupienie LPTa na PCMCIA. Ale to koszmarnie drogie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach