Qba 4 Napisano 26 Maj 2006 Kiedyś CDA i KŚ, a teraz hmm, obecnie nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 26 Maj 2006 kś Dex_ bez przesady ja kiedyś tam czytałem te czasopisma a teraz tylko informacje znalezione prze google.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MILANS 30 Napisano 26 Maj 2006 a ja bym sobie poczytał CDA ale szkoda mi kasy na prasę o tematyce komputerowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Maj 2006 a ja bym sobie poczytał CDA ale szkoda mi kasy na prasę o tematyce komputerowej <{POST_SNAPBACK}> E tam, CDA poświęcone jest głownie grom, a mnie to już nie bawi jak dawniej. Pewnie z braku czasu... Teraz wolę sobie na świeżym powietrzu w coś zagrać z ekipą, tym bardziej że ciepło się robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 26 Maj 2006 Jak zajdę do polskiego sklepu to kupię Chipa jak ciekawe tematy są poruszone. Na codzień polegam na serwisach internetowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 26 Maj 2006 Lubie CDA ale nie ma tam niczego czego nie znajde w internecie, oczywiscie gier tez sie to tyczy, ale jednak wole te z cda zawsze to oryginal na psyhe i przyjemność z gry lepiej wpływa Ale fakt, skzoda kasy. KS jak dla mnie słaby, kiedyś czytałem KS E. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 26 Maj 2006 O, KŚ Ekspert to i ja czytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Maj 2006 CyberMycha bez przesady tam nie opisuja nawet porzadnych gier Ja czytam KŚ i KśE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 27 Maj 2006 CyberMycha <{POST_SNAPBACK}> Nigdy nie kupiłem sam, ale jakieś parenaście lat temu widziałem u qmpla i w pamięci została mi tylko grafika dla dzieci i dodawane gry czy nawet tylko dema też na tym poziomie. Ale może od tego czasu coś się zmieniło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 27 Maj 2006 W KŚ porzadnie opisuja wszystko i daja pełne wersje programów Ale najprzydatniejsze sa kursy programowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tomek{Xtreme} 0 Napisano 30 Czerwiec 2006 Osobiście preferuję takie czasopisma jak: Chip i KŚ Ekspert. Od czasu do czasu zaglądam do dwutygodnika Komputer Świat i PC Format. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Luk33 0 Napisano 30 Czerwiec 2006 jak nie było neta w naszej wiosce to kupowałem cd-a jak dostałem neta to mi natychiast przeszło ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość El_Nino Napisano 9 Lipiec 2006 Ja kupuje Tygodnik Komputerowy, cena 1,5zł www.egielda.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Lipiec 2006 Ja kupuje Tygodnik Komputerowy, cena 1,5zł www.egielda.com.pl <{POST_SNAPBACK}> Nie znałem tej gazety może raz kupię na próbę. Polecasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość El_Nino Napisano 9 Lipiec 2006 Tak polecam ale ona jest głónie w krakowie. Zresztą na stronie jest wykaz gdzie. Ja osobiście polecam. Mam prenumerate tej gazety od roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Lipiec 2006 Tak polecam ale ona jest głónie w krakowie. Zresztą na stronie jest wykaz gdzie. Ja osobiście polecam. Mam prenumerate tej gazety od roku. <{POST_SNAPBACK}> No całkiem możliwe, bo jakoś nie kojarzę takiego tytułu wśród czasopism Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 9 Lipiec 2006 Nie znałem tej gazety może raz kupię na próbę. Polecasz? <{POST_SNAPBACK}> większosc testów itp z gazety po 1 tygodniu ukazuje się na stronie więc możesz sobie poczytac pare i zadecydowac sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Mierzej 0 Napisano 5 Sierpień 2006 CHIP, ENTER i oczywiście PC WORLD COMPUTER... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi