kaki 0 Napisano 26 Maj 2006 Komedie- czyli z czego sie smiejemy ? Ja ogladam duzo filmów , w szczegulnosci sa to komedie . wszystki mnie rożsmieszaja ale do mocnego bolu brzucha doprowadziła mnie seria "Scary Movie " . Filmy sa tak smieszne ze nie moge wytrzymac ze smiechu . powiedzcie mi czy tylko na mnie działa tak ten film ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 26 Maj 2006 Hmm no niektóre sceny były śmieszne tzreba przyznać ale dużo było pzresadzonych i to za bardzo. A tak poza tym najlepszqa komedia dla mnie to "Chłopaki nie płaczą"-teksty są wprost rozwalające Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Maj 2006 No "chłopaki nie płacza" tez sa bardzo dobre to jest chyba naj lepsza komedia polskiego kina . film jest tak dobry dlatego ze gra w nim Macjei Stuchr Jeszcze "poranek kojota "jest dobre Widziałes Dzien Swira ? Co myslisz o tym filmie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 26 Maj 2006 No według mnie "Chłopaki..." to najlepszy film, Dzień Świra widziałem ze 3 razy, bardzo dobry film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Maj 2006 No tez tak mysle . A jaki według Ciebie jest najlepszy film zagraniczny ? bo ja ogladam wszystkie . Ostatnio naprzykład ogladałem sobie "Foresta Gumpa" genialny film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 26 Maj 2006 Heh Foresta to widziałem pierwzy raz już dawno dawno, super film, jeśli chodzi o komedie, to podoba mi się "Poznaj mojego tatę"-sytuacje tam występujące są prześmieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 26 Maj 2006 Heh Foresta to widziałem pierwzy raz już dawno dawno, super film, jeśli chodzi o komedie, to podoba mi się "Poznaj mojego tatę"-sytuacje tam występujące są prześmieszne <{POST_SNAPBACK}> i jeszcze Poznaj moich rodziców czyli kontunuacja "poznaj mojego tate" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Maj 2006 Niewiedziałem tego filmu ale wierze na słowo ze jest dobry A słyszałes o tych tytułach "Not anothoer teen movie "; "Soul Plane"; "Van Wilder"; " How High" to sa dobre komedie ale o bardzo specyficznym humorze . Znam tez jeden fajny film ale jest on o tancu "You got served" słyszałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 26 Maj 2006 TE filmy co wymieniłeś to ja osobiście zaliczam ich do "głupie amerykańskie filmy" właśnie z powodu humoru, czasem śmieszne ale czasem.... "Poznaj moich rodziców" też fajne ale jednak pierwsza część czyli "Poznaj mojego tatę" rządzi . Kaki obejrzyj koniecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Maj 2006 Juz nawet wpisałem w Bearshare Jutro bede miał , musze obejżec skoro tak to chwalisz:D . Musze leciec .Bedziesz jeszcze dzis na forum to Ci jeszcze kilka tytułów zaproponuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Maj 2006 Dla mnie nie ulega wątpliwości, że debeściackie są polskie komedie Seria Strasznych Filmów jakoś nie do końca mi się podobała, to już wole Americam Pie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Maj 2006 Dla mnie nie ulega wątpliwości, że debeściackie są polskie komedie Seria Strasznych Filmów jakoś nie do końca mi się podobała, to już wole Americam Pie... no "american pie" jest dobre A jak Ci sie podobało AP:Band Camp ? Mi sie podobało a słyszałem od innych ze jest cienkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 26 Maj 2006 Band Camp jest niesamowicie naciąganym odgrzewanym kotletem. Nawet teskty sa z poprzednich czesci (nie podam przykladu, ogladalem pol roku temu). A czy ktoś widział Old Shool ale z polskim dubbingiem? Genialny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Maj 2006 no "american pie" jest dobre A jak Ci sie podobało AP:Band Camp ? Mi sie podobało a słyszałem od innych ze jest cienkie <{POST_SNAPBACK}> No dokładnie, popieram Havoca. Ostatnia część wykorzystywała 'renomę' poprzednich i nie dorównywała im w niczym niestety... A 'Old Shool' nie widziałem, warto załatwiać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 26 Maj 2006 American Pie obejrzałem niedawno (nigdy wcześniej nie miałem okazji), wszystkie części pod rząd. Śmiechawy niezłe, szczególnie jak się już troche w "takim" kraju żyje, całkowicie inny punkt widzenia. Forest Gump, również niedawno obejrzany, i to na lekcji religii. Świetny film. Sporo gnicia miałem też przy Dziewczynie z sąsiedztwa. A i na co popatrzeć było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 26 Maj 2006 Ahhhh "Dziewczyna z sąsiedztwa" :* <serduszka>Elisha:*<serduszka> lol . Mój avatar mówi chyba wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 26 Maj 2006 No dokładnie, popieram Havoca. Ostatnia część wykorzystywała 'renomę' poprzednich i nie dorównywała im w niczym niestety... A 'Old Shool' nie widziałem, warto załatwiać? <{POST_SNAPBACK}> Hmm...w/g mnie bardzo, ale tylko z dubbingiem (nie widziałem oryginalnej wersji). Obsada znana i dobra, sprawdz sobei na serwisach filmowych, nie pamietma nawisk ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Maj 2006 No Old Shool jest naprawde dobre Widziałem kilka razy . Jeszcze dobre jest " Wieczny student " widział ktos ?? warto obejzec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 27 Maj 2006 Niom, Wieczny był good Ale jakoś nikt nie wpsomina o Shreku, Madagaskarze :> TO są komedie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 27 Maj 2006 Niom, Wieczny był good Ale jakoś nikt nie wpsomina o Shreku, Madagaskarze :> TO są komedie <{POST_SNAPBACK}> ... i Epoka Lodowcowa z serii 'animowanych' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 27 Maj 2006 Madagasker był dobry było sie z czego posmiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi