kaki 0 Napisano 17 Kwiecień 2006 własnie stworzyłem w "Crimson Editor" moj pierwszy program ale potrzebna jest jeszcze machina javy instaluje ja ale plik docelowy jest nie odpowiedni za kazdym razem co z tym zrobic ,robiłem według waszych wskazówek na stronie ale nie potrafie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 17 Kwiecień 2006 własnie stworzyłem w "Crimson Editor" moj pierwszy program ale potrzebna jest jeszcze machina javy instaluje ja ale plik docelowy jest nie odpowiedni za kazdym razem co z tym zrobic ,robiłem według waszych wskazówek na stronie ale nie potrafie . <{POST_SNAPBACK}> Ściągnij najnowszą wersję machiny stąd https://sdlc2b.sun.com:443/ECom/EComActionS...64F871117A3B66# W poradniku, przy konfiguracji crimsona napisałem, C:\j2sdk1.4.1_01\bin\javac.exe i C:\j2sdk1.4.1_01\bin\java.exe. Jeżeli instalujesz inną wersję machiny, musisz zmienić ścieżkę w Crimsonie tak aby pokrywała się z faktyczną ścieżką. Java powinna zainstalowac się w folderze C:\j2sdk1.4.1_03\ ale na wszelki wypadek się jeszcze upewnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaki 0 Napisano 18 Kwiecień 2006 Dzieki ja miałem z tym problem a bardzo chce sie nauczyc programowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 18 Kwiecień 2006 To znaczy, że działa już wszystko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaki 0 Napisano 19 Kwiecień 2006 no pewnie wszystko działa a czemu sie o to pytasz ?? nie wiedziałes ze to zadziała ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach