Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Hildek

Co sądzicie o grze Black ?

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem niesamowita grafika, wybuchy, kolorowe explozje ale chyba nic tam więcej nie ma :P . Nałożyli tam dynamiki troche na chama i to widać.Klasyczne ftp czyli nie można skakac i nie ma mapy. Nie wydał bym 199 zł na to :P a jak wy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie czytam...i co mnie zdziwiło ? zacytuje ;p "Schemat prosty, dostajesz broń i idziesz do przodu." do przodu ? może nie za szybko :> bo łatwo dead więc trzeba uważać bardziej...to nie jest jak w call of duty 2 rzucasz granat dymny i lecisz naprzód takie przynajmiej moje zdanie B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
.to nie jest jak w call of duty 2 rzucasz granat dymny i lecisz naprzód takie przynajmiej moje zdanie B)

zależy o jakim poziomie trudnosci mówisz/piszesz ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moim zdaniem niesamowita grafika, wybuchy, kolorowe explozje ale chyba nic tam więcej  nie ma  :P . Nałożyli tam dynamiki troche na chama i to widać.Klasyczne ftp czyli nie można skakac i nie ma mapy. Nie wydał bym 199 zł na to  :P a jak wy ?

Zmieniam zdanie :D gdy grałem w empiku pomyślałem z kumplem co to za bzdet :( on go zakupił i przeszedł B) teraz porzyczył mi i jestem w 2 misji. Gra jest prześliczna ale np. drzewo rozwala się jak karton a to dziwi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
właśnie czytam...i co mnie zdziwiło ? zacytuje ;p "Schemat prosty, dostajesz broń i idziesz do przodu." do przodu ? może nie za szybko :> bo łatwo dead więc trzeba uważać bardziej...to nie jest jak w call of duty 2 rzucasz granat dymny i lecisz naprzód takie przynajmiej moje zdanie B)

Nie napisałem, że szalejemy w grze jak Poważny Sam w swojej produkcji. W Black droga do celu jest z reguły jedna, bez labiryntów i utrudnień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem przez pojęcie "łapiemy broń i biegniemy na przód troche inaczej niż ty :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...