Hildek 0 Napisano 3 Kwiecień 2006 Moim zdaniem niesamowita grafika, wybuchy, kolorowe explozje ale chyba nic tam więcej nie ma . Nałożyli tam dynamiki troche na chama i to widać.Klasyczne ftp czyli nie można skakac i nie ma mapy. Nie wydał bym 199 zł na to a jak wy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 5 Kwiecień 2006 http://www.pccentre.pl/Article13756.htm Czytałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 6 Kwiecień 2006 http://www.pccentre.pl/Article13756.htm Czytałeś? <{POST_SNAPBACK}> właśnie czytam...i co mnie zdziwiło ? zacytuje ;p "Schemat prosty, dostajesz broń i idziesz do przodu." do przodu ? może nie za szybko :> bo łatwo dead więc trzeba uważać bardziej...to nie jest jak w call of duty 2 rzucasz granat dymny i lecisz naprzód takie przynajmiej moje zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 6 Kwiecień 2006 .to nie jest jak w call of duty 2 rzucasz granat dymny i lecisz naprzód takie przynajmiej moje zdanie zależy o jakim poziomie trudnosci mówisz/piszesz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 6 Maj 2006 Moim zdaniem niesamowita grafika, wybuchy, kolorowe explozje ale chyba nic tam więcej nie ma . Nałożyli tam dynamiki troche na chama i to widać.Klasyczne ftp czyli nie można skakac i nie ma mapy. Nie wydał bym 199 zł na to a jak wy ? <{POST_SNAPBACK}> Zmieniam zdanie gdy grałem w empiku pomyślałem z kumplem co to za bzdet on go zakupił i przeszedł teraz porzyczył mi i jestem w 2 misji. Gra jest prześliczna ale np. drzewo rozwala się jak karton a to dziwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogurt 0 Napisano 8 Maj 2006 właśnie czytam...i co mnie zdziwiło ? zacytuje ;p "Schemat prosty, dostajesz broń i idziesz do przodu." do przodu ? może nie za szybko :> bo łatwo dead więc trzeba uważać bardziej...to nie jest jak w call of duty 2 rzucasz granat dymny i lecisz naprzód takie przynajmiej moje zdanie <{POST_SNAPBACK}> Nie napisałem, że szalejemy w grze jak Poważny Sam w swojej produkcji. W Black droga do celu jest z reguły jedna, bez labiryntów i utrudnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 9 Maj 2006 Ja rozumiem przez pojęcie "łapiemy broń i biegniemy na przód troche inaczej niż ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach