Root 0 Napisano 29 Marzec 2006 mam wina 2000 i nie dziala mi kopiuj wklej tzn jesl chce cos kopiowac plik/txt to zaznaczam go i daje kopij wyswietla mi sie ta opcia , ale jak che to wkleic to juz polecenie wklej jest nieaktyywne ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Napisano 29 Marzec 2006 a czy dzieje się tak samo przy uzyciu ctrl+c a potem ctrl+v ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lion 0 Napisano 31 Marzec 2007 No to widze ze nie jestem sam - mam dokładnie ten sam problem - przy ctrl+c i ctrl+v też jest ten problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 31 Marzec 2007 mam wina 2000 i nie dziala mi kopiuj wklej tzn jesl chce cos kopiowac plik/txt to zaznaczam go i daje kopij wyswietla mi sie ta opcia , ale jak che to wkleic to juz polecenie wklej jest nieaktyywne ;/ No to widze ze nie jestem sam - mam dokładnie ten sam problem - przy ctrl+c i ctrl+v też jest ten problem I dodając do zapytania Milansa: czy dzieje się to zawsze, czy tylko przy kopiowaniu plików/tekstu? Jak np. z fragmentem obrazu w Photoshopie lub innym programie graficznym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lion 0 Napisano 31 Marzec 2007 plików też nie skopiuje... nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 1 Kwiecień 2007 Chodziło o to czy np. jak robisz coś w Paincie czy możesz kopiować sobie fragmenty obrazków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lion 0 Napisano 1 Kwiecień 2007 odp brzmi NIE ...;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpieg 0 Napisano 1 Czerwiec 2007 mam taki sam problem i nie mam pojecia czym moze byc to spowodowane, wirusow nie mam chyba ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 2 Czerwiec 2007 Bo wam się schowek zrąbał. Przy drobnych przpadkach - restart kompa i wszystko ok. Jeśli nie to...nie wiem ja bym reinstala zrobił bo to 15minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2007 Bo wam się schowek zrąbał. Przy drobnych przpadkach - restart kompa i wszystko ok. Jeśli nie to...nie wiem ja bym reinstala zrobił bo to 15minut Taa, a przenoszenie plików i instalowanie programów - pół dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 2 Czerwiec 2007 Sie robi wina który robi Program Files i Doc and Settings na D:/ a programy ;] phi ;p pol godziny a nie tam pol dnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach