AndrzejSnk 2 Napisano 16 Marzec 2007 3 x 11 Enter 77 i 3 x 12 Par Avion - "jak za dawnych lat" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 16 Marzec 2007 Długo nic tu napisałem, ale już moge Ja Lostów zacząłem oglądać w wakacje, był to koniec pierwszego sezonu wtedy. Obejrzałem 4 odcinki, ale postanowiłem nieoglądać bo wiedziałem, że nie będe mógł co tydzień oglądać kolejnego odcinka w TV. Wytrzymałem aż do marca Teraz kończe oglądać 1 sezon, a drugi już na mnie czeka. Proszę nie mówcie mi tylko co jest w dalszych odcinkach. Jedyne coc hce wiedzieć, to czy to prawda,. że Losty mają się skończyć na 3 sezonie? P.S. Zapomniałem napisać oczywistą rzecz Lost no najlepszy film ever. Ahh ide oglądać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 16 Marzec 2007 Popsuli teraz w najnowszych odcinkach ... jakieś takie te wyjaśnienia nijakie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 17 Marzec 2007 ja slyszalem cos o V sezonie lost... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Marzec 2007 ja slyszalem cos o V sezonie lost... że jeśli ABC będzie chciało tak LOSTa przeciągnąć to reżyserzy odejdą będzie najpradopodbnie 3 sezony + pełnometrażowy film jak ostatni odcinek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 17 Marzec 2007 Z jednej strony dobrze bo jak coś trwa 20 sezonów to się zaczyna robić nudne, ale z drugiej to mogłoby jeszcze trwać. 5-6 sezonów by mnie usatysfakcjonowało. A jak obejzre te 5-6 to potem kolejne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 17 Marzec 2007 i z losta zrobilaby sie moda na sukces... :S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 17 Marzec 2007 Pewnie tak, ale tak będzie mi smutno się rozstawać z tymi bohaterami Lostów. Jestem Maniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Marzec 2007 i z losta zrobilaby sie moda na sukces... :S dokładnie ;] lepiej niech będzie te 3 sezony + film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 20 Kwiecień 2007 W najnowszym odcinku hehe jeden z bohaterów śpiewa hymn Celticu Glasgow normalnie ucieszyli mnie tym niesamowicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 22 Kwiecień 2007 a mi się najbardziej podobała scena (w 3x17) tak mniej więcej od 8:34 - 8:55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi