MANIAK 0 Napisano 7 Październik 2006 nie wyczułeś ironii tzn w pierwszej połowie pierwszej linijki mojej wypowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Październik 2006 Dzisiaj obejrzałam pierwszy odcinek 3 serii. Nic oczywiście się nie wyjaśniło. Ten serial jest tak specyficznie zrobiony że niby coś jest pokazane ale jednak nie. Bo jeżeli ktoś zapyta kim są The Others to nie można udzielić konkretnej odpowiedzi . Ostry Dyżur też jest fajny . co do Losta to jak ma być 3 sezony + film lub 4 sezony to raczej trudnoby było oczekiwać że w 1 odcinku 3sezonu się coś wyjaśni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 7 Październik 2006 o tym nie widziałam .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 11 Październik 2006 Jeżeli kogoś interesuje jak się zwie piosenka z początku trzeciego sezonu to odpowiedź znajdzie dwa entery niżej Petula Clark- Downtown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 22 Październik 2006 Właśnie obejrzałem 3 x 01 The Tale of Two Cities Zapowiada się ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 2 Listopad 2006 3 x 02 The Glass Ballerina - akcja idzie ostro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 2 Listopad 2006 Co ty tak jakoś w plecy jesteś? Przecież teraz to jest 5 a nie 2 ocinek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 2 Listopad 2006 Co ty tak jakoś w plecy jesteś? Przecież teraz to jest 5 a nie 2 ocinek bo kupuje w sieci marketów p2p, zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej brać w kiosku z torrentami;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 2 Listopad 2006 a kupujesz to w wersji z polskim lektorem czy też po angielsku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 2 Listopad 2006 a kupujesz to w wersji z polskim lektorem czy też po angielsku?? po angielsku;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 3 Listopad 2006 Czy nikt jeszcze nie widział trzeciej serii Lost? Tzn tych odcinków co były? Ja zaraz będę oglądać 5 odcinek ale powoli się denerwuje ..... niech to się szybciej wyjaśnia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 18 Listopad 2006 3 x 03 Further Instructions - nie ma to jak niedzwiedz polarny ;] 3 x 04 Every Man for Himself - rozrusznik ... 3 x 05 The Cost of Living - "Będziecie następni" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
damianek 0 Napisano 19 Listopad 2006 6 ma bardzo fajne zakończenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 20 Listopad 2006 A ja staram sie i staram i jeszcze ani odcinka nie widzialem Zapominam zawsze ze to leci Ale i tak alo alo rzadzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Luty 2007 LOST 3 x 07 Not in Portland już dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Luty 2007 No to ściągamy Chyba spodnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Luty 2007 No to ściągamy a jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 10 Luty 2007 obejrzałem 3 x 07 - "Właściwie to nasza siedziba nie do końca znajduje się w Portland" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Luty 2007 kolejny dobry odcinek 3 x 08 Flashes Before Your Eyes "Wszechświat zawsze wszystko koryguje" - ala Final Destination ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 24 Luty 2007 Teraz to się durne robi to co się dzieje w tym serialu. Oglądam nadal bo muszę skończyć. Ci The Others to jakaś sekta czy jak. Nie wiadomo o co chodzi. Wygląda na to że sami się pogubili w tych wątkach i nie wiedzą jak to wszystko normalnie powyjaśniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 25 Luty 2007 Teraz to się durne robi to co się dzieje w tym serialu. Oglądam nadal bo muszę skończyć. Ci The Others to jakaś sekta czy jak. Nie wiadomo o co chodzi. Wygląda na to że sami się pogubili w tych wątkach i nie wiedzą jak to wszystko normalnie powyjaśniać. e tam w 3 x 09 przynajmniej śię wyjaśniło coś w sprawie wysp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 3 Marzec 2007 3 x 10 Tricia Tanaka is Dead - "zwycięstwo albo śmierć" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 3 Marzec 2007 za kilka lat Andrzej bedzie pisac "8x13 xxxxx" juz prawie rozwiazano cala zagadge... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 4 Marzec 2007 za kilka lat Andrzej bedzie pisac "8x13 xxxxx" juz prawie rozwiazano cala zagadge... raczej na 3 x 24/25 się skończy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi