mm1996 0 Napisano 14 Marzec 2006 Czy oba z wymienionych tunerów w tytule szczególnie różnią się jakośćią obrazu i dźwięku, gdyż różnica cenowa jest w sumie spora. Tunera chciałem używać jedynie do oglądania TV, czasem może coś nagrać. Co polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 14 Marzec 2006 Oba tunery są oparte na tych samych komponentach. RM nie ma tunera FM i ma o wiele biedniejsze oprogramowanie. Ze względu na software brałbym więc wersję ekspert. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 15 Marzec 2006 co prawda nie znam wersji RM ale sam jestem zadowolonym posiadaczem wersji EXPERT i mogę ci ją z czystym sumieniem polecić, bardzo dobra jakość obrazu, dużo przydatnych funkcji, całkiem niezły pilot (chociaż pare rzeczy bym w nim zmienił), generalnie to chyba najlepszy tuner z jakim się spotkałem, NAPRAWDE POLECAM aha i jeszcze znalazłem na allegro specyfikacje obu i zdaje sie że wersja RM nie ma stereo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mm1996 0 Napisano 15 Marzec 2006 Na tunerze FM w sumie mi nie zależy co do wersji Expert, to wiem, że dostała wiele wyróżnień itd., najpoważniejszą wadą bedzie brak stereo, choc w sumie czy warto dokładać 100 zł za stereo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 15 Marzec 2006 Na tunerze FM w sumie mi nie zależy co do wersji Expert, to wiem, że dostała wiele wyróżnień itd., najpoważniejszą wadą bedzie brak stereo, choc w sumie czy warto dokładać 100 zł za stereo <{POST_SNAPBACK}> za stereo nie, ale za oprogramowanie warte o wiele wiecej niz 100zł tak. No chyba, że masz zamiar je ukraść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mm1996 0 Napisano 15 Marzec 2006 powiedzmy ze sciagne sobie darmowe oprogramowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 15 Marzec 2006 powiedzmy ze sciagne sobie darmowe oprogramowanie <{POST_SNAPBACK}> Nie ma darmowego dobreg0 oprogramowania do edycji Video. No ale nic, nie wnikam Bierz więc wersję RM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mm1996 0 Napisano 15 Marzec 2006 jeszcze tak dla pewności, jakość obrazu bedzie identyczna z tym ze nie bede mial stereo i radia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 15 Marzec 2006 jeszcze tak dla pewności, jakość obrazu bedzie identyczna z tym ze nie bede mial stereo i radia? <{POST_SNAPBACK}> Tak, odbiorem sygnału video zajmują się takie same procesory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mm1996 0 Napisano 16 Marzec 2006 ostatecznie kupilem na Allegro uzywaną kartę w wersji Expert na gwarancji:] mam nadzieje, ze nie bedzie problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 19 Marzec 2006 No i dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mm1996 0 Napisano 23 Marzec 2006 a jeszcze mam pytanie czy uzywacie jakis innych programow do ogladania TV? i jak rozkodowac jakies platne stacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Marzec 2006 a jeszcze mam pytanie czy uzywacie jakis innych programow do ogladania TV? i jak rozkodowac jakies platne stacje? <{POST_SNAPBACK}> Wiem że nie moja działka ale warrn! Bo to już piractwo i na tym forum zdala od takich tematów! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 23 Marzec 2006 E tam kolega chce ino oglądać edukacyjnie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 23 Marzec 2006 a jeszcze mam pytanie czy uzywacie jakis innych programow do ogladania TV? Programy do oglądania TV (np te sprzedawane na allegro) są strasznie denne. i jak rozkodowac jakies platne stacje? <{POST_SNAPBACK}> Nie to forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach