Michał 0 Napisano 12 Listopad 2006 karty sa fajne, ale ten domek to juz lekka przesada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 13 Listopad 2006 karty sa fajne, ale ten domek to juz lekka przesada Dzieki wszystkim za komenty. Ja tutaj 3 h w photoshopie siedze, a Wy mi tutaj, ze klekka przesada . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Listopad 2006 Ja tutaj 3 h w photoshopie siedze, a Wy mi tutaj, ze klekka przesada Ale jak dla mnie to już ma mało wspólnego z fotografią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 20 Listopad 2006 Zamieszczam nowe fotosy z niedzieli, z wypadu do Gdanska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 20 Listopad 2006 414kb bardzo fajne retro, podoba mi sie 251kb też niezłe, ładnie wycentrowane czy coś Kajdany wyszły fajnie, chociaż troche za ciemno, no i te persony w tle reszta nieciekawa niestety, samochody i ogólnie takie przedmioty codzienne jak dla mnie niepasuja zupelnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 21 Listopad 2006 Pierwsze na dole byłoby bardzo fajne gdyby nie ludziska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 2 Styczeń 2007 Foty z sylwka Moja Kobieta :> U siory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 2 Styczeń 2007 No, wreszcie pokazałeś swą dziewczynę. W ostatnim balans bieli chyba na auto był Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Styczeń 2007 Fotki artystycznie - średnie, ale wiadomo że nie o to podczas sylwestra chodzi. Podobają mi się no i brawa za odwagę... No, wreszcie pokazałeś swą dziewczynę.Ale ciekawski... To załóż osobny temat i napisz pierwszego posta W ostatnim balans bieli chyba na auto byłDokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 2 Styczeń 2007 Teraz pakuj zdjęcia do galerii ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 2 Styczeń 2007 Teraz pakuj zdjęcia do galerii ;] Galeria nie działa... http://darek.pccentre.pl/album.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 2 Styczeń 2007 No, wreszcie pokazałeś swą dziewczynę. W ostatnim balans bieli chyba na auto był W ostatnim zdjecie bylo na manualu, ale ze bez lampy to strszne kolory byly, wpadaly w zolte, i zrzucilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Napisano 2 Styczeń 2007 W ostatnim zdjecie bylo na manualu, ale ze bez lampy to strszne kolory byly, wpadaly w zolte, i zrzucilem Tak z ciekawości ... robiłeś 3h w PSie tamtą fotkę ... więc coś jednak w PS umiesz ... a nie umiesz pozbawić fotki żółci ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 3 Styczeń 2007 No, wreszcie pokazałeś swą dziewczynę. W ostatnim balans bieli chyba na auto był Juz przeciez widziales moja Kobiete, a teraz sie ne przyznajesz . Mam wiecej fotek z moja Kobieta w roli glownej, ale nie przystoi zeby na forum publiczne wrzucac, jeszcze Ona mnie pobije, ze sie jaracie . Tak z ciekawości ... robiłeś 3h w PSie tamtą fotkę ... więc coś jednak w PS umiesz ... a nie umiesz pozbawić fotki żółci ? :> No chyba zrzucilem nie :>? Byla bardzo zolta, a jak zrzucilem, to sie obawialem, ze jest za blada . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 3 Styczeń 2007 Nowe fotosy, oby byly "artystyczne" :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 3 Styczeń 2007 Czemu takie male? imho takie zwykłe strzały w jezioro :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 4 Styczeń 2007 Ładne, już możesz wrzucać fotki do galerii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 5 Luty 2007 Takie tam w pracy zrobione, archiwizacja przedmiotu z plexi . A bo pracuje od 2 miesiecyw nowej firmie -> wyrob plexi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 12 Marzec 2007 imageshack... wrzucaj to do galerii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi