czintos 0 Napisano 26 Luty 2006 Moje pytanie jest związane z firewallem, jeśli ten temat już był to przepraszam jestem nowy. CHodzi mi tu o jakiś dobry program najlepiej darmowy.Co polecacie?Proszę o jakąś podpowiedź Korzystałem z Outpost ale minęło 30 dni teaz mam Kiero ale też jest trial na 30 dni.Z góry dzięki za podpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 27 Luty 2006 Z tego co pamiętam Kerio to darmowy firewall. Tak samo jak i Outpost i Sygate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furman 0 Napisano 27 Luty 2006 Outpost nie jest darmowy a a dodatku zamula kompa... ZoneAlarm jest fajny i darmowy ... a jeszcze jak sie używa najbogatszej wersji ZoneAlarm Security Suite to naprawde można być bardzo zadowolonym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 27 Luty 2006 Ja polecam Kerio bo aktualnei z niego korzystam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 27 Luty 2006 Kerio i Zone Alarm to dobre firewally Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czintos 0 Napisano 27 Luty 2006 Dzięku już mam Zone Alarm:D Ale mam jeszcze pytanko czy ktoś może kożysta z Outposta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach