Tommy 6 Napisano 11 Luty 2006 Witam! Potrzebowałbym jakiś program pozwalający mi złamać hasło aby rozpakować archiwum rara. Mile widziany link Z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 11 Luty 2006 Advanced RAR Password Recovery 1.53 http://www.elcomsoft.com/download/arpr.zip P.S. Jesteś nowa/-y na forum? Zarejestruj się i dołącz do naszej społeczności! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 11 Luty 2006 Dzięki wielkie, przydał się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czintos 0 Napisano 3 Kwiecień 2006 Odświeże wątek. Mam wielką potrzebe złamania hasła winrara sciągnąłem proram króry polecacie nawet wersje 3 ale cóż kiedy na 4 znakowe hasło z małymi, duzymi literami, cyframi i spacjami musze czekać prawie 7 dni!!!!! Nawet nie mam pojęcia kto zakładał to hasło i jakie mógł mieć pomysły a jak wymyslił 15 znkaów i znaki specjalne to kaplica przecież sie nie doczekam. Czy nie ma jakiegoś szybszego sposobu? O ile sie osientuje to szybkość wynosiła 27 haseł na sek. ale co z tego. Zalezy mi na tym bo jest to film Rocky wszystkie części nie po to siągałem z neta 7GB przez tydzień żeby to teraz wywalić POMOCY PROSZE!!!!!!!Bóg wam w dzieciach wynagrodi:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grygus 0 Napisano 4 Kwiecień 2006 Może poszukaj na p2p czegoś w stylu "rocky password" . Często hasłem jest link zawarty w nazwie pliku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czintos 0 Napisano 4 Kwiecień 2006 Dzięki za podpowiedż znalazłem hasła na necie. Gdyby kogoś interesowało to są to hasła do Rocky Anthology jakby ktoś potrzebował http://www.mininova.org/com/204998 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingo101 0 Napisano 17 Lipiec 2006 [Potrzebny mi jest program z łamaczem haseł na gg plis to pilne dajcie go jak najszybciej jeśli go dzies znjadziecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 17 Lipiec 2006 (edytowane) [Potrzebny mi jest program z łamaczem haseł na gg plis to pilne dajcie go jak najszybciej jeśli go dzies znjadziecie <{POST_SNAPBACK}> Jeśli chcesz złamać hasło na gg mając profil użytkownika na dysku to żaden problem, mogę Ci podesłać jak się odezwiesz. Jednakże złamanie hasła z konta którego nie posiadamy na kompie jest z tego co mi wiadomo niemożliwe. EDIT: Post nieaktualny! Proszę NIE pisać w tej sprawie do mnie na GG... Edytowane 3 Październik 2007 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Lipiec 2006 Jeśli chcesz złamać hasło na gg mając profil użytkownika na dysku to żaden problem, mogę Ci podesłać jak się odezwiesz. Jednakże złamanie hasła z konta którego nie posiadamy na kompie jest z tego co mi wiadomo niemożliwe. <{POST_SNAPBACK}> zawsze można temu komuś napisać że ci się GG zepsuło i żeby ci wysłał taki jeden plik ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 17 Lipiec 2006 zawsze można temu komuś napisać że ci się GG zepsuło i żeby ci wysłał taki jeden plik ^^ <{POST_SNAPBACK}> No też można, zdarzają się sakery... Niektórzy udostępniają wszystkie pliki z hdd w p2p... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach