Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Tommy

Łamacz haseł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Potrzebowałbym jakiś program pozwalający mi złamać hasło aby rozpakować archiwum rara. Mile widziany link :) Z góry dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie, przydał się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeże wątek. Mam wielką potrzebe złamania hasła winrara sciągnąłem proram króry polecacie nawet wersje 3 ale cóż kiedy na 4 znakowe hasło z małymi, duzymi literami, cyframi i spacjami musze czekać prawie 7 dni!!!!! Nawet nie mam pojęcia kto zakładał to hasło i jakie mógł mieć pomysły a jak wymyslił 15 znkaów i znaki specjalne to kaplica przecież sie nie doczekam. Czy nie ma jakiegoś szybszego sposobu? O ile sie osientuje to szybkość wynosiła 27 haseł na sek. ale co z tego. Zalezy mi na tym bo jest to film Rocky wszystkie części nie po to siągałem z neta 7GB przez tydzień żeby to teraz wywalić POMOCY PROSZE!!!!!!!Bóg wam w dzieciach wynagrodi:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może poszukaj na p2p czegoś w stylu "rocky password" ;) . Często hasłem jest link zawarty w nazwie pliku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Potrzebny mi jest program z łamaczem haseł na gg plis to pilne dajcie go jak najszybciej jeśli go dzies znjadziecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[Potrzebny mi jest program z łamaczem haseł na gg plis to pilne dajcie go jak najszybciej jeśli go dzies znjadziecie :)

Jeśli chcesz złamać hasło na gg mając profil użytkownika na dysku to żaden problem, mogę Ci podesłać jak się odezwiesz. Jednakże złamanie hasła z konta którego nie posiadamy na kompie jest z tego co mi wiadomo niemożliwe.

EDIT: Post nieaktualny! Proszę NIE pisać w tej sprawie do mnie na GG...

Edytowane przez Tommy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeśli chcesz złamać hasło na gg mając profil użytkownika na dysku to żaden problem, mogę Ci podesłać jak się odezwiesz. Jednakże złamanie hasła z konta którego nie posiadamy na kompie jest z tego co mi wiadomo niemożliwe.

zawsze można temu komuś napisać że ci się GG zepsuło i żeby ci wysłał taki jeden plik ;) ^^

:rolleyes: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zawsze można temu komuś napisać że ci się GG zepsuło i żeby ci wysłał taki jeden plik ;) ^^

:rolleyes:  :lol:

No też można, zdarzają się sakery... :P Niektórzy udostępniają wszystkie pliki z hdd w p2p... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...